nidwxs
Yeni Fapstronot
Başlıkta okuduğunuz gibi sınava çalışma isteğim yok. Bir süredir ders yüzü görmedim ve bugün ilk defa masa başına oturdum,gram isteğim yok. Ne bir program yapacak kadar enerjim var ne de yaptığım programa uyacak kadar. İki üç bir şeyler yazdım sonra da zaten uygulamam diyip bir kenara attım kendimi. Bu sınav kafamı çok meşgul ediyor. 150 günden az bir zamanım var ve tyt netlerım 40. Git gide düşüyorlar ayrıca. Matematikte sıfırım resmen. O kadar bunaldım kii. Çok mutsuzum gerçekten. Nerden başlasam nasıl yapsam bilmiyorum. Milyonlarca ders planı var hangisi bana uygun bilmiyorum. Emek vermeye değer mi,karşılığını alabilecek miyim bilmiyorum. Hayatım boyunca hiç bir sınava çalışmadım desem yeridir. Yani okul sınavlarına illaki çalışıyordum ama genelde son hafta. Bu süreç ise o kadar yorucu ki. Düzenli çalışmak çok zor. Konuşacak kşmsem yok ve orası pek sıkıntı değil aslında ama o kadar bunaldım ki yemin ederim. Sıfırdan başlasam nasıl başlayacağım ne değişecek nasıl olacak bilmiyorum çok korkunç ve her şey üzerime üzerime geliyor şu anda. Gram keyif almıyorum. Keyif almama gerek yok o kadar da önemli değil ama bir türlü şu bıkkınlığı atamıyorum üzerimden .Bıkkınlık,yılgınlık,çabasızlık ne derseniz diyin işte ondan bir türlü kurtulamıyorum her seferinde plan yapıyorum ama bir süre sonra uymamaya başlıyorum. Max 2 hafta boyunca düzenli çalışabiliyorum ondan sonra bozuluyor. Bİr şey oluyor,sonra bir kaç şey daha bahaneler bilmem ne. Bir bakıyorum 7 ay geçmiş. Düşünebiliyor musunuz ya 7 ay 7 AY 7 AY ŞAKA MI BU NASIL BU KADAR BOŞA HARCAMAYI BAŞARABİLDİM BANA YARDIM EDİN LÜTFEN.