Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sıfırdan Başlayanlar Kulübü

TheWalkingFapper34

Yeni Fapstronot
Merhaba sevgili forum takipçileri,

Ben TheWalkingFapper34 30 yaşındayım yaklaşık olarak 2019 yılından itibaren Neverfap öğretisinin ciddi anlamda takipçisiyim 6 yılda çok fazla bilgi öğrendim, çok fazla deneyim elde ettim. Sürecimde en yüksek rekorumu askerlik vazifemde 80 küsur günlere ulaşarak gerçekleştirdim şu sıralar 5-10-15 günlerde debelenmekteyim, bugün yani 31 Ağustos Pazar günü saat 23:59’da sayacımı sıfırlayarak yeni bir vetireye/sürece baslangic yapıyorum.

6 Yıllık bilgimi ve tecrübemi damıtarak bugün ki başlayacağım süreçle birlikte güzel bir gelişme elde etmeyi hedefliyorum.

31 Ağustos Pazar günü saat 23:59 benim sıfırdan başladığım gündür gelişmeleri bu postun altında paylaşacağım.

Gazamiz Mübarek Olsun

Ya Allah Bismillah. :)

TheWalkingFapper34

Yeni Fapstronot
02/09/2025
Merhaba, bugün 1. Günü doldurmuş bulunuyorum nispeten kolay bir gündü standart bir şekilde rutin işlerimi hallettim işe gidip geldim, vücudumda henüz bir d değişiklik hissetmiyorum ama içimde Spor yapma aşkı yavaş yavaş alevleniyor sabah 06:00 gibi kalktım bir filtre kahve içtim, ibadetimi yaptım şuan işe geldim bu hafta yoğun bir çalışma rutinim var.

TheWalkingFapper34

Yeni Fapstronot
05/09/2025
Merhaba, bugün aniden gelen tetikleyiciler sebebiyle sürecimi bozdum gece saat 23:59'da sayacımı sıfırlayarak yeni sürecime başlayacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6