Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Rodion Romanoviç | Günlük

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
01.06.2025

O halde kötülüğümüz kelimelerin arasında kaybolmaya devam etsin. Bir şeyler karalamaya devam etmek istiyorum. Yazmak, en azından, farklı hissettiren konu. O halde yazmak lazım diyorum ve kendimi geliştirmeye, ulaşmaya çalıştığım bu yolda bir şeyler karalamaya devam etmek istiyorum.

Son düzenleme:

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
01.06.2023

O halde kötülüğümüz kelimelerin arasında kaybolmaya devam etsin. Bir şeyler karalamaya devam etmek istiyorum. Yazmak, en azından, farklı hissettiren konu. O halde yazmak lazım diyorum ve kendimi geliştirmeye, ulaşmaya çalıştığım bu yolda bir şeyler karalamaya devam etmek istiyorum.
Neredesin be adam. Yaz, daha çok yaz.

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
02.06.2023 (Elim istemsizce 3 yazmış, birkaç kere daha oldu bu sıralar. Neden bilmiyorum! hahaha)
Sıradanlık günümüze hakim oldu ama bazen yapacak bir şey olmuyor. Sıkılmanın kötü bir şey olduğunu sanıyorum. Belki de burada bir yanlış yapıyorum. Bazen sıkılmak ve hiçbir şey yapmamak gerekiyor, durup düşünmek farkına varmak gerekiyor. Eğer sürekli koşuşturmaca içinde olsaydım nasıl farkında olurdum? Durup düşünmek için fırsatım olmazdı ama sıkılarak ve boş kalarak en azından buna bir fırsatım oluyor. bu anları kendime eziyet verici şeylere yönelerek değil, kendimi fark ederek değerlendirmem gerekiyor. İçe değil dışımızda ,hayır o espriyi yapmıyorsunuz lütfen. Sevgi nerede? İçimizde içimizde.. e biz niye geldik o zaman. Tamam konu dağılmasın! Kısaca küçük adımlar büyük atılımlara netice verecek , bu en büyük yapacağımız aktivite olacka.

Yarın biraz İngilizce çalışmak ve bir şeyler yazmak istiyorum. Sabah inşallah erken kalkacağım ve günümü sabah değerlendirmeye çalışacağım.

Son düzenleme:

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
03.06.2025

Gerçekten amaçsız kalmak çok kötü bir şey. Amaçsızdan ziyade amacının bir sonucunu görmeden yaşamak çok feci. Yani bir şeyler yapıyorsun ama buna değip değmeyeceğini öğrenmenin anlık bir yolu yok. Yani , o yolda sadakat göstermelisin , cazibeye sahip diğer işlerden sıyrılmalı ve istikamette devam etmelisin. Ha, bu arada cazibeye sahip diğer olaylar dediysem kötülüklerden sakınmak olarak algılamayın. Her insan belli bir noktada iyi olabilir ama iyi olacağı birçok alan olabilir. Matematikle arası iyi olan biri birçok şey yapabilirdi. İşte burada seçim yaptığında diğer tüm seçimlerden vazgeçmiş oluyor. Üzücü ama durum bu. Burada diğer tüm seçimler istikamette kalmaya çalışırken belki de cazibeye sahip olarak önüne çıkacak.

Bir anda sana şu soruyu sorduracak: "Yanlış seçim yaptın! " Belki de haklı, belki de değil! Bilemiyorsun! Yönlendirmeler ve neyi doğru yapacağına karar verene kadar hayat akıp gidiyor. Bu tavsiye eskiden sıradan gelirdi bana hala şüpheli ama yine de elde tutulası geliyor: Ne olursa olsun bir şeyde en iyi ol! En ufak şey olsa bile. Sanırım bunu deneyenler, bir noktada sınırları aşıp daha özgürce kararlar verebilecek durumda kendilerini buluyorlar çünkü bir şekilde kendilerini ispat ediyorlar. Önce kendi kendilerine sonra herkese! Bende bunu yapsam gerek.

Bayrama az kaldı, hayat akıp gidiyor fakat durmaya gelmez. Yarın erken kalkmam artık şart oldu. Gün içim tahmin edilemez oluyor, şikayet edemem ama sabah her daim kafa sakinliği başka seviyede. Orayı değerlendirmek her zaman daha önemli.

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
05.06.2025, 06.06.2025, 07.06.2025

Minareden hoplarım, bayramınızı kutlarım.

(bayram telaşı)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6