Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Relapse Sonrası Nasıl Toparlanıyorsunuz ?

leftieaf1

Ay Yolcusu
Relapse olduktan sonra 1 veya 2 gün kendime gelemiyorum. Bünyem de genellikle bir çöküş hissediyorum.
Sizler relapse sonrası nasıl bir bünye de oluyorsunuz? Nasıl atlatıyorsunuz? Relapse olduktan sonra ki günleriniz de zorluk yaşıyor musunuz? Toparlanma süreniz var mı, varsa kaç gün?

King Elessar

Uranüs Yolcusu
Normalde toparlanmam 3-4 gün sürüyordu fakat uzun bir süreçten sonra relapse olunca, chaser efekte kapıldım ve bu yeni sürecimde toparlanmam 1 haftayı buldu.

Bunun sihirli bir değneği yok. Geçmişe dönüp relapse olmanı engelleyemeyeceğine göre önüne bakıp zaman kaybetmeyeceksin. Bu mantaliteye girince hayatta birçok alanda da çok iyi yere geliyorsun. İşin özü, her zaman yola devam etmek gerekiyor ne olursa olsun.

erosel

Mars Yolcusu
1 ay sonra tam olarak düzelmiş oldum. Şuan yeni sürecimin 10 ya da 11.günü ama çok da önemli değil tekrar ders kasmak süper

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6