Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Relapse Şeker İlişkisi Ve Ötesi

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Katılım
5 May 2022
Mesajlar
214
Tepki puanı
226
Puanları
76
Selam baylar neverfap ile birlikte şeker ve sosyal medya bağımlılığına da son vermiştim. Klasik bir türk ailesi ile yaşıyorum ve annem sürekli ekmek makarna ya da çikolata yemem için zorluyor spora da başladığım için "spor yapıyorsun ye " tarzinda rasyonelleştirmeye çalışıyor beynim. Bugün relapse olma sebebim şeker yememdi. 25 günlük süreç bozuldu. Diğer dopamin kaynaklarını da bırakınca etki çok daha fazla oluyor fakat birinden taviz vermek tüm hazza tekrar başlamaya neden oluyor bu yüzden 18 mayıstan itibaren hiçbir şekilde taviz vermeden monk mode a başlıyorum. Şu söz süreç boyu felsefem olacak "Küçük masraflardan kaçınmayın, bazen ufak bir delik koca gemiyi batırır." Yarın asker oluyorum; komutan benim er benim savaş sahası çalışma masam ve spor salonum,düşmanım ise kolay hazlar. Düşmana en ufak fırsat verilirse her şeyi yakıp yıkacak bu yüzden bundan sonra komutan "id" im değil yönetim değişikliğine gidildi ve bundan sonra komutanım "süper ego" m.
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Forumdaki şeker bağımlılığı konularına bir yeniden göz at istersen. Ayrıca aşağıdaki oyunda bazı kaynaklar bırakmıştım eminim katkısı olur.

 

John constantine

Mars Yolcusu
Katılım
16 May 2022
Mesajlar
162
Tepki puanı
159
Puanları
53
şeker sevmem ama yiyince bunlar bende meydana gelmiyor .neden acaba?
 

Turkishkebab

Jüpiter Yolcusu
Katılım
5 May 2022
Mesajlar
214
Tepki puanı
226
Puanları
76
şeker sevmem ama yiyince bunlar bende meydana gelmiyor .neden acaba?
Bu kesin olacak bir şey değil dostum ama söyle acikliyorum beynini 2 şeye şartlıyorsun ve biri bozulunca diğeri de geliyor. Biri sana 2 kural koysa birini çiğneyebilsen ve baktın ki kötü bir sonuç olmadı diğerini de çiğnemek için içinde motivasyon oluşur bu da buna benziyor
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst