Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Psikolojik Nedenler

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Arkadaşlar merhaba , şimdi son zamanlarda eskiye göre anksiyetem azaldı daha çok sosyaleşiyorum otobüste market nerede olursa olsun konuşuyorum mantık aramıyorrum ama şunu farkettim. Mesala evden çarşıya çıkacağım işimi halletmek iicn denk gelirse kızlarla da konuşmak evde den çıkmadan benim midem bir farklılık oluyor hani karnımın üstünde midem bulanıyor , istifa bile ediyorum bazen .

Tanımadığım insanlarla konuştuğum zaman mutlu oluyorum, telefonda flim izlemekten daha keyifli ben için ödül ama bazen aksiyon alamıyorum

Nedeni piskolojik etkileri fizyolojik oluyor
Bilinç altı terapistine gitmem nasıl olur

Bir fikir geliyor onunla birlikte duygular devreye giriyor duygular ne kadar güçlü olursa eyleme geçmen hızlanıyor veya eylemi erteliyorsun
Tanımadığın kızın yanına gitmek olabilir
Veya çok yorgun olduğun bir gün o son yapman gereken görevi yapman lazim burda da aynı şekilde duygular devreye giriyor

Güneş

Göklerde Parıldayan
Evden çıkmak için kendini motive et, dışarıda iyi hissedersen de kızlarla konuş. Kızlarla konuşmak için çıkarsan beynin korkar ve her türlü strese uğrarsın ve dışarıdayken de çok stres olursun. Ben genelde güzel kız görünce "zaman geldi" diyip moda girip yanına gidiyorum. Beklesem strese girerim. Kafada planlasam strese girerim. Gerek yok.

Rayther

Mars Yolcusu
Tanımadığın kızlarla nasıl konuştun? Konuya nelerden girdin mesela?

Benim tek bir yöntemim var o da gideceğim yere giden bir kız görürsem otobüs vs. bilmiyormuş gibi yapıp yol tarifi soruyorum

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Tanımadığın kızlarla nasıl konuştun? Konuya nelerden girdin mesela?

Benim tek bir yöntemim var o da gideceğim yere giden bir kız görürsem otobüs vs. bilmiyormuş gibi yapıp yol tarifi soruyorum
Tanımadığın kız direk açılışı yapıyorum

Piskolojik nedenler sonucu fizyolojik oluyor mide yanması, bulamaması gibi

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Evden çıkmak için kendini motive et, dışarıda iyi hissedersen de kızlarla konuş. Kızlarla konuşmak için çıkarsan beynin korkar ve her türlü strese uğrarsın ve dışarıdayken de çok stres olursun. Ben genelde güzel kız görünce "zaman geldi" diyip moda girip yanına gidiyorum. Beklesem strese girerim. Kafada planlasam strese girerim. Gerek yok.
Güzel teknik miş hocam zamanı geldi

Güneş

Göklerde Parıldayan
Telkinler güzelde gidip yapa yapa alışıyor insan farkına bile varmıyor benim yaptıktan sonra
Teknik çok aslında, yazarak, harfleri büyük küçük yaparak kelimelerin yerlerini değiştirerek beynine kazıyabilirsin. Farklı cümleler kurabilirsin. Yavaşça söyleyebilir yavaşça okuyabilirsin. Yatmadan önce falan söyleyebilirsin. Bir süre sonra zaten beyin ona inanıp öyle davranıyor. Hep aynı yemeği yersen beynin bıkar ve yemez.
edit: imla

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Teknik çok aslında, yazarak, harfleri büyük küçük yaparak kelimelerin yerlerini değiştirerek beynine kazıyabilirsin. Farklı cümleler kurabilirsin. Yavaşça söyleyebilir yavaşça okuyabilirsin. Yatmadan önce falan söyleyebilirsin. Bir süre sonra zaten beyin ona inanıp öyle davranıyor. Hep aynı yemeği yersen beynin bıkar ve yemez.
edit: imla
Yaptım demek gibi mi konuştum konuşuyorum

Güneş

Göklerde Parıldayan
Yaptım demek gibi mi konuştum konuşuyorum
Şimdiki zaman ve geniş zaman genelde daha iyidir. Kadınlar beni deli gibi arzuluyor - deli gibi arzular. Kendine güvenen güçlü bir erkeğim. falan filan. net olması ve kesin bir yargı bildirmesi gerekiyor. beyin öyle daha kolay kabul ediyor yani.

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Şimdiki zaman ve geniş zaman genelde daha iyidir. Kadınlar beni deli gibi arzuluyor - deli gibi arzular. Kendine güvenen güçlü bir erkeğim. falan filan. net olması ve kesin bir yargı bildirmesi gerekiyor. beyin öyle daha kolay kabul ediyor yani.
Teşekkür dostum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6