Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo Kondisyonu Etkiler Mi ?

Gaucho

Yoda
Yoldaşlar selam son zamanlarda bulk dönemine girmemin etkisiyle futbol kondisyonum düşüşe geçti fakat bu kadar düşmesi normal değil. İki depardan sonra yoruluyorum.
Takımda koşmadığım lafları felan geçiyor neyseki ayağıma geleni atıyorum ama kondisyonum oldukça düştü. Pmo bağımlısıyım kurtulmaya çalışıyorum. Maçlardan sonra dehşet yorgun oluyorum. Kondisyon ile pmo arasında bir bağlantı var mı

NeverfapKing

Yeni Üye
Ya Youtube kanalında yada blog sitesinde pmo yapanların sporcular üzerinde etkisinden bahseden bir içerik vardı. Yanlış hatırlamıyorsam aynı sizin durumunuzdan bahsediyordu. Etkisinin olduğu biraz düşününce belli oluyor zaten. Eski formuna dönmek istiyorsan pmoyu bırakmalısın.

tekir49

Yeni Üye
boşalma eksilen mineral, vitamin, amainoasit sebebiyle yorgunluk hissi gelebilir.100 gr spermde yaklaşık 10mg çinko var. çinko düşük olması testosteronü düşürür. hergün bol bol et yiyen biriyseniz boşalmadan çıkan maddelerin eksikliği oluşmaz.

King Elessar

Uranüs Yolcusu
Yoldaşlar selam son zamanlarda bulk dönemine girmemin etkisiyle futbol kondisyonum düşüşe geçti fakat bu kadar düşmesi normal değil. İki depardan sonra yoruluyorum.
Takımda koşmadığım lafları felan geçiyor neyseki ayağıma geleni atıyorum ama kondisyonum oldukça düştü. Pmo bağımlısıyım kurtulmaya çalışıyorum. Maçlardan sonra dehşet yorgun oluyorum. Kondisyon ile pmo arasında bir bağlantı var mı
Vücut geliştirmeyle ilgileniyorum ve kardiyo yapmak için koşarken ciddi şekilde etkisini gördüm. Kondisyonum bariz bir şekilde arttı. Bu arada bulk döneminin ortasında ya da sonlarında yaşadığın şey olabilir ama başlarındaysan bu normal değil.

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Pmo fazladan dopamin salınımı yapar ve motivasyonu düşürür. Fazla dopamin, motivasyon eksikliği doğuracağından, insan psikolojij olarak o eylemi yapmaktan zevk almaz. Zevk almadığımız şeyleri zaten yapmaktan sıkılırız. Burada da reseptörler devreye giriyor. Ne kadar fazla reseptör, o kadar çok motivasyon ve zevk.

EyesOnTheWord

Merkür Yolcusu
Bıremın kesinlikle etkiliyor.
Bende ağırsiklet boksörüm nofap yaptığımda bir haftadan sonra o ağır idmanlarda hiç yorulmuyorum.
Ancak o çekilme döneminde idman yapınca 3-8 arası özellikle de 5-8’inci günlerde aşırı yorulduğumu farkettim.
Mike Tyson ben karımı bir sene s*kmedim diyor neden sence?
Libido denilen şey enerjidir enerjiyi atmazsan sporda daha agresif,ciğerleri tükenmeyen,daha güçlü,daha hızlı hacim toplayan biri olursun.
Bende bırakmaya çalışıyorum.
Bırakınca kemiklerimi çok ağır hissediyorum ve kaslarım çok güçleniyor.
Yemin ederim sadece zarar.
Birkaç dakik haz duygusu bunun sürekliliğe binmesi ve güçsüz erkek neslinin türemesi beraberinde geliyor.

EyesOnTheWord

Merkür Yolcusu
Bıremın kesinlikle etkiliyor.
Bende ağırsiklet boksörüm nofap yaptığımda bir haftadan sonra o ağır idmanlarda hiç yorulmuyorum.
Ancak o çekilme döneminde idman yapınca 3-8 arası özellikle de 5-8’inci günlerde aşırı yorulduğumu farkettim.
Mike Tyson ben karımı bir sene s*kmedim diyor neden sence?
Libido denilen şey enerjidir enerjiyi atmazsan sporda daha agresif,ciğerleri tükenmeyen,daha güçlü,daha hızlı hacim toplayan biri olursun.
Bende bırakmaya çalışıyorum.
Bırakınca kemiklerimi çok ağır hissediyorum ve kaslarım çok güçleniyor.
Yemin ederim sadece zarar.
Birkaç dakik haz duygusu bunun sürekliliğe binmesi ve güçsüz erkek neslinin türemesi beraberinde geliyor.
Ve ek olarak pmo’nun yanında bir neden daha var ağırlık kaldıran biriysen yeterli makro besinleri sağlamadığında vücudunda kreatin kinaz değeri yükselmeye başlar.
Yani kas yıkımı değeri bu değer yükseldikçe idmanların berbat geçer.
Aşırı yorulursun,içtahın azalır,su içesin gelmez,
cinsel isteğin yok olur,Ürkek ve kırılgan hissedebilirsin,Ve depresif hissedebilirsin.
Vücut ağırlığının 1,6 katı mutlaka protein al.
Bende boksörüm ana sporumu besleyecek şekilde ağırlık çalışıyorum.
Yeterli beslenmediğimde yarın boks idmanında aşırı hızlı tükeniyorum.
Tecrübeyle sabit makroları düzgün aldığında hala devam ediyorsa son neden de kas kütlenin artışı.
Kas kütlen arttıkça o kasların daha fazla oksijene ihtiyacı olur.
Eğer bu durumu düzeltmek istiyorsan haftanın bazı günleri koşuya çık.
Bir aya hem kaslı hem de güçlü ciğerlere sahip bir sporcu olursun.
Sadece ağırlık basarsan futbolun negatif etkilenir.
Mutlaka kondisyon çalışmaları yapman gerekir.

arslan yürekli richard

Yeni Fapstronot
david haye diye bir boksör vardı eskiden. maça çıkmadan 2 ay önceden mastürbasyon ve cinsel ilişkiyi bırakırmış. mike tyson, muhammed ali, david haye gibi birçok boksör pmo'dan uzak dururmuş. bende boks yapıyorum ne zaman mastürbasyon yapsam en az 1 hafta antrenmanlarda zorlanıyorum.

demirtawa

Yeni Fapstronot
Pmo fazladan dopamin salınımı yapar ve motivasyonu düşürür. Fazla dopamin, motivasyon eksikliği doğuracağından, insan psikolojij olarak o eylemi yapmaktan zevk almaz. Zevk almadığımız şeyleri zaten yapmaktan sıkılırız. Burada da reseptörler devreye giriyor. Ne kadar fazla reseptör, o kadar çok motivasyon ve zevk.
Bu süreç ne zaman biter peki.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6