Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Oyun Oynama İsteğim Neden Köreldi ?

ardahappy

Yeni Üye
Selam arkadaşlar size kendimde yeni keşfetmeye başladığım bir etkiden bahsedeceğim. Ramazan ayından bu yana nofap yapıyorum öncesin de de denemelerim olmuştu ama bu sefer azimli bir şekilde ilerliyorum ve Ramazan Ayı Meydan okumasını kazandım 1 ay 7 gün gibi bir süre ile devam ediyorum. En uzun süre rekorum ise 8 ay idi. Ama bu 1 aylık süreçte bilgisayar oyunlarına olan sevgim ciddi manada azaldı. Valorantta 1-2 el atıp direkt quit çekiyorum. (Bu arada oyun demişken ben kendimi bildim bileli pc oyunları oynarım yani bu durumu yaşamak benim için garip. Size garip gelmesin bu olay) , Başka bir oyunda oynamıyorum, youtube platformunda izlediğim tek kanallar ; Elraen , Rranee , Gokalaf , Emrebaş. Sosyal medya kesinlikle kullanmıyorum. Görsel tetikleyicilerden yoksun kalmaya çalışıyorum. Soruma dönecek olursak ne düşünürsünüz? Bana sormak istedikleriniz varsa cevaplarım iyi günler.

DexterMorgan_

Venüs Yolcusu
Yani belli bir yaştan, olgunluktan sonra olabilir böyle şeyler kendini çok kısıtladıysan oyun oynamamalıyım odaklanmam lazım diye baskı yaptıysan zihin istemiyor olabilir belki farklı oyunlar oynayabilirsin mesela hikayeli oyunlar normal aksiyondansa rdr 2 Witcher gibi oyunlar deneyebilirsin

kral6666

Yoda
Sanırım içimdeki dinamik enerji bir zamandan sonra hareket eylemine geçmek istiyor ve pc oyunları gibi klasik basit eylemleri beyin istemiyor. Böyle yorumladım kendimi
Dostum tabi bu da olabilir diğer yandan ben çok şeker tüketen bir insandım şimdi canım istemiyor çünkü yukarda dostumuzun da dediği gibi öyle boş bir şey bu diye konumlandırmışım ki aklımda denk gelince istemiyorum veya bazı günler yani 3-4 haftada 1 kaçamak yapıyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6