Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ortamda Spor Muhabbeti Yapamıyorum

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar çevremdeki insanlar genel olarak spor hakkında muhabbet ediyor ben eski/yeni ufc maçlarını kesitlerini islerim sık sık
Futbol maçlarınıda takip etmeye çalışıyorum ama biriyle futbol muhabbeti yapamıyorum çünkü futbol konusunda aşırı cahilim bi maçı izlediğimde pek yorum yapamıyorum sadece ofsayt gol faul veya futbolcuların yaptığı hareketleri konuşaniliyorum analiz yapamıyorum ligleri futbolcuları transferleri puan tablosu elendi mi elenmedi mi anlamıyorum bunları nasıl takip ediyorsunuz sizde zamanla mı oturdu bunlar futbol konuşulan ortamlarda eksik hissediyorum futbol maçını izledikten sonra futbol programlarını izliyor musunuz

Son düzenleme:

Aaron Rodgers

Yeni Üye
Dostum selam, ben de mesela arkadaşlarım arasında en "farklı" olan kişiyim.
Futbol çok izlemem ama beyzbol ve Amerikan futbolu izliyorum, arada bir benimle dalga geçerler 😀
Başkalarına göre hobilerini belirlemeni tavsiye ederim

Lazrail

Emektar Üye
Konudan alakasız olacak ama belki bir fikir verebilir diye yazmak istedim. İş yerinde kumar bağımlısı bir arkadaşım var. Ben de işe ilk girdiğimde onunla pek fazla samimi değildim. Ancak sonrasında onunla hafiften samimiyet kurmaya başladım. Bu sohbetler sırasında zaman zaman soruyordum bugün kupon yaptın mı? O da anlatıyordu. Biraz zaman geçince bu soru şuna döndü : Hangi ligte daha fazla karşılıklı gol oluyor? Biraz daha zaman geçinceyse sondaki soru işareti kalktı ve : Tek maçtan yattım, karşı taraf gol atsaydı kupon geliyordu :) Şu an ise son üç aydır kumar oynamadığımdan dolayı aramızdaki samimiyet neredeyse sıfıra indi ve o oynamaya devam ediyor. Kumar hakkında da en son ben bıraktıktan bir hafta sonra konuşmuştuk diye hatırlıyorum. O konuşmada da yaklaşık 40 oranlı bir kuponunu bana göstermişti kazandım diye. Çok caydırıcı bir şeydi ama ben söyledim ki bıraktım. Geçenlerde yine bir tetiklendim bu arada kumar oynamak için. Ancak sadece düşünme kısmında kaldı bu. Düşünün yani ne sitelere girişim var vs. Şu an tek caydırıcı paraya sıkışmam veya atılan smsler olabilir. Gerçi smsleri de hemen siliyorum ve onları engellemenin tek yolu numara değiştirmek olduğu için üşeniyorum. Son olarak o arkadaşımla ara ara konuşuruz ama eskisi gibi değiliz. Yani eğer ayak uydurduğunuz kişi size bir şey katmıyorsa görüşmeyi kesebilirsiniz. Sonuçta kimse kimsenin sohbetine muhtaç değil. Ancak işin tek eksisi şu ki belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlıklar kurmak zor oluyor.

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Konudan alakasız olacak ama belki bir fikir verebilir diye yazmak istedim. İş yerinde kumar bağımlısı bir arkadaşım var. Ben de işe ilk girdiğimde onunla pek fazla samimi değildim. Ancak sonrasında onunla hafiften samimiyet kurmaya başladım. Bu sohbetler sırasında zaman zaman soruyordum bugün kupon yaptın mı? O da anlatıyordu. Biraz zaman geçince bu soru şuna döndü : Hangi ligte daha fazla karşılıklı gol oluyor? Biraz daha zaman geçinceyse sondaki soru işareti kalktı ve : Tek maçtan yattım, karşı taraf gol atsaydı kupon geliyordu :) Şu an ise son üç aydır kumar oynamadığımdan dolayı aramızdaki samimiyet neredeyse sıfıra indi ve o oynamaya devam ediyor. Kumar hakkında da en son ben bıraktıktan bir hafta sonra konuşmuştuk diye hatırlıyorum. O konuşmada da yaklaşık 40 oranlı bir kuponunu bana göstermişti kazandım diye. Çok caydırıcı bir şeydi ama ben söyledim ki bıraktım. Geçenlerde yine bir tetiklendim bu arada kumar oynamak için. Ancak sadece düşünme kısmında kaldı bu. Düşünün yani ne sitelere girişim var vs. Şu an tek caydırıcı paraya sıkışmam veya atılan smsler olabilir. Gerçi smsleri de hemen siliyorum ve onları engellemenin tek yolu numara değiştirmek olduğu için üşeniyorum. Son olarak o arkadaşımla ara ara konuşuruz ama eskisi gibi değiliz. Yani eğer ayak uydurduğunuz kişi size bir şey katmıyorsa görüşmeyi kesebilirsiniz. Sonuçta kimse kimsenin sohbetine muhtaç değil. Ancak işin tek eksisi şu ki belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlıklar kurmak zor oluyor.
Bence yeni arkadaşlıklar kurmak hangi yaşta olursa olsun samimiyetsiz ve genel kültür sahibi olmayı gerektirir
birini sevmek birini sevmemektir ve gerçekten hatasız dost aramak dostsuz kalmaya sebep oluyor o yüzden her otamda ne olursa olsun iyi veya kötü biriyle dost olmak lazım sıkı fıkı olmak lüzumsuz ama çevre kazanmak gerçekten böyle böyle oluyor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6