Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Öfke Patlaması Sorunum

El-Turco

Herşey özgürlük için
Arkadaşlar merhabalar,
Normalde 6aylık sürecime çok güzel devam ediyordum fakat aralık ayının ortalarında sürecimi uykusuzluk ve snapchat yüzünden bozmuştum sonra tekrar toparlamak için kendime zaman tanıdım bir süre ocak ayının ilk haftasına kadar baya bir mental olarak zorlandım sonra ocak ayının ortalarında rüyalandım yaklaşık 1 ay felan geçti kaldığım yerden devam ederim diye düşündüm ama çok fazla meni harcadığımı fark ettim buda haliyle enerji kaybına neden oluyor şuan fiziksel olarak iyiyim spora gidiyorum ama bazen çok gergin olabiliyorum sinirleniyorum. Özellikle duyarsız insanları görünce ve bazı insanların davranışları yüzünden öfkelenebiliyorum. (Bazı insanların davranışları beni rahatsız ediyor)

Büyük bir şehirdeyim bursa'da ve aşırı kalabalık ben sakinliği suküneti seven bir insanım kalabalığı sevmiyorum belki ondandır. Birde bazı kadınları görünce onlardan kaçma isteği oluyor yani uzaklaşıyorum ve bu kadınlarda flört etme isteği olduğunu görüyorum bu beni bazen rahatsız ediyor beğenmediğim bir kadınsa genellikle rahatsız oluyorum. Otobüsteyken gelip dibime kadar giriyorlar felan kolunu bacağını değdiriyor bu beni rahatsız ediyor bazen çok kalabalık olunca metroya bile binmiyorum bekliyorum 2-3 tane geçiyor ondan sonra biniyorum bilmiyorum çok obsesif bir kişiliğim mi var yada pmden mi kaynaklanıyor anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı

BloodRien

Yoda
1. yaptığın şeyler senden kaynaklı kızlardan kaçma vs.

2.öfkeli olmak hem çok iyi hem çok kötü sonuçlar doğurabiliyor
ökeyi yönlendir dövüş sporu olabilir üniversitede amerikan futbolu olabilir
ya da powerlifting veya bady gibi bir şey yap bunları yaptıktan sonrada günlük yapman gerekenleri yap (kızlarada kötü davranma feministler hariç)

3.ek madde
enerjin fazla ise hormonal olabilir öfken bu dahada avantaj bir şeyler üretmek için sana iyi bir fırsat var

El-Turco

Herşey özgürlük için
1. yaptığın şeyler senden kaynaklı kızlardan kaçma vs.

2.öfkeli olmak hem çok iyi hem çok kötü sonuçlar doğurabiliyor
ökeyi yönlendir dövüş sporu olabilir üniversitede amerikan futbolu olabilir
ya da powerlifting veya bady gibi bir şey yap bunları yaptıktan sonrada günlük yapman gerekenleri yap (kızlarada kötü davranma feministler hariç)

3.ek madde
enerjin fazla ise hormonal olabilir öfken bu dahada avantaj bir şeyler üretmek için sana iyi bir fırsat var
feministlere zaten hiç tahammülüm yok :D

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6