Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nyxfall'ın Değişim Günlüğü

Nyxfall

Yeni Üye
Merhaba, ben 17 yaşında bir lise son sınıf öğrencisiyim.Bu sene Yks stresi ile birlikte pmo bağımlılığı ile de baş etmeye çalışacağım.
Bu bağımlılık beni düşürüyor ve buna izin vermeyeceğim.Ayrıca sosyal medya,kısa videolar ve oyunlardan da uzak duracağım.
Bugüne kadar oyun,şeker,sosyal medya ,pmo ile savaştım
Oyun ve şekeri yenmesi kolaydı
Sosyal medya biraz zorladı ama onu da yendim
Pmo zordu ve pmo'yu bazen yendim bazen ise yenildim.
Gün saymıyorum,benim için ne kadar değiştiğim önemli.
Oyun,şeker,sosyal medya,pmo ve envai çeşit zararlı alışkanlık,bizi zehirleyen ve potansiyelimizin çok altında kalmamıza sebep olan şeyler...
Bunları yenmenin hiç de zor olmadığını biliyorum ve gelişimimi burada günü gününe burada kendini geliştirmeye adamış insanlara yazmak istiyorum.
Birlikte gelişeceğiz,birlikte bu dünyanın bizi aşağı çeken zehirleriyle mücadele edeceğiz ve başaracağız.Topluluk denen şeyin amacı budur zaten,birlikte yapmak,birlikte başarmaktır.

Nyxfall

Yeni Üye
Bugün Yks çalıştım,spor yaptım,kitap okudum;oyun,pmo,müzik yoktu.
Sosyal medyaya çok az girdim,artık benim için bir gereklilik değil,sadece ara sıra 5 dk giriyorum.
PMO krizi hiç gelmedi,bugün kolaydı

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6