Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap Kazançları Nedir ?

Sana faydası olmadıysa bırakabilirsin herkes istediğini yapmakta serbest. Ben elde ettiklerimde buradan aldığım enerjiyi de kullandım hayatım boyu nofapi bilmeden önce de masturbasyonu ve onun verdiği hali sevmiyordum bu tercih meselesi sıfır fayda gördüysen bu da mümkün olabilir. Çünkü hayatın tek bir doğrusu yok.

vay arkadaş

Yeni Üye
Nofapın iki amacı vardır. 1- dopamin reseptörü kazanmak 2- bozulan ödül döngüsünü düzeltmek. Cinsel performans özgüven ereksiyon bozuklukları gibi amaçlar bu iki amacın türevleridir. Bu iki amaca ulaşmak için bu iki fizyolojik durumu bozan alışkanlıklar bırakılır. Eğer pmo yapıyorsan pmoyu bırakman yeter. Eğer pmoya ek pc oynuyorsan ikisini de bırakmalısın. Eğer pmo pc ve kumar varsa üçünü de bırakmalısın. Ve bütün bunları ne kadar çok ve yoğun yaptıysan nofap sürecini o kadar uzun tutmalısın ki beynin iyileşebilsin. Yani çoğu kişinin durumunda 90 gün bile yetersizdir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6