Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap 55. Gün Etkileri Ve Sorularım

selahtn03484

Yeni Üye
Herkese esenlikler. 24 yaşında bir erkeğim. 2 konu hakkında yazı yazacağım. İlk konu 55. güne kadar yaşadığım iyi etkiler. -- ikinci konu ise benim durumumu yaşayan arkadaşlara sorularım var.
en alttaki 1.soruma benim durumumda olan bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim.

ETKİLERİ

- Yüz yüze konuşmalarda daha sakinim ve iyi dinliyorum karşımdakini.ve göz teması aşırı derecede arttı.
- üzerimdeki fil gibi olan o ağırlık kalktı, enerjim daha iyi ve günlük işleri yaparken sıkılmıyorum
- Gün içinde hiç uykum gelmiyor, 5-6 saatlik uyku ile gün içinde hem uzun süre bilgisyarımı oynuyorum hem de kick boksa gidiyorum
- karamsarlık %90 azaldı. depresiflik %95 Yok oldu.
- İnsan ilişkilerinde analiz seviyesi yükseldi. karşıdaki insanın değerine göre pozisyon alabiliyorum
- konuşurken sesim daha net ve belirgin çıkıyor, ses kalınlaşması diyebiliriz.
- yüzüm daha canlı görünüyor. ek olarak gözlerim daha açık ve kısık değil. her zaman tetikteyim misali :)
- 2-3 yıldan beri platonik olarak düşündüğüm bir kızı artık gün içinde neredeyse hiç düşünmüyorum
- Sorunlara daha çok pozitif yaklaşıp çözüm üretebilme düşüncesi arttı
- Oyunda aim'im daha iyi oldu ve çatışma anlarında sakin kalabiliyorum ve daha iyi oyun oynuyorum.

Henüz sorunlar ve bazı sorularım var. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

1. soru - utanarak söylüyorum son 2-3 yılda tr*vesti ve sh*male videolarına başladım ve bana dürtü geldiğinde bu videolara bakmak istiyorum ve
para ile ücretli görüşen tr*vestilere çok gitmiştim son 1-2 yılda . ve tekrardan gitme dürtüm geliyor. bu geçecek mi? normal bir kadından hoşlanabilecek ve
normal bir kadına karşı cinsel bir dürtüm olacak mı?

2. soru - halen bir isteksizlik ve beynimin çok durgun olduğunu hissediyorum. çocukluğumda olan o beynimin %100 aktif olduğu durumlardan uzağım.
bu zamanla düzelir mi sizce?

3. soru - 1 gün kötü bir gün iyi hissediyorum bu da normal mi sizce?

Bozo

Yeni Fapstronot
Yönelim kayman pmo ya bağlı geliştiyse geçecektir. Ama ne kadar erken ne kadar geç onu kestirmek zor. sonuçta beyinin uzun süre maruz kaldığı birşey.
son iki sorun ise flatline evresinden kaynaklanıyor olabilir, bir süre sonra geçer diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6