Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap Yan Etkiler

nopherios

Yeni Üye
Merhaba, sürecin çok başında biri olarak bazı deneyimlerimi paylaşmak ve yanıtları varsa okumak isterim.

Sürecin 7. günündeyim. Şu ana dek herhangi bir gelişim hissetmedim. Daha başında olduğum için bunu normal karşılıyorum ama süreçten önce tabiri caizse sürekli sert bir şekilde geziyordum. Neredeyse gördüğüm her videoya bile sertleşiyordum. Şu an bu sertleşmeler bir anda yok oldu. Ben çok daha zorlanırım diye düşünüyordum ama videoları görünce istek bile gelmiyor. Bu normal bir şey mi yoksa hormonal bir sıkıntım mı var?

PS 1: Sabah sertleşmeleri hâlâ oluyor.

PS 2: NoFap ile beraber kafeini de bıraktım. İlgisi var mıdır?

Gaucho

Yoda
Hocam öncelikle sakin ol. Şuan beynin yavaş yavaş yaralarını sarmaya başlıyor. Bu dediğini herkes yaşıyor merak etme sadece akışa bırak. Sadece nofap ile alakalı bir olay değil bu ayrıca hayatımızın belli dönemlerinde cinsellikten soğuduğumuz ya da ara verdiğimiz evreler olabilir. İnsansın neticesinde her saniye benzin tankeri gibi gezemessin. Başarılar dilerim.

kral6666

Yoda
Normal benim uzun bir sürecim vardı ve o süreçte senin gibi güzel bir kız görüp bir şey olmayınca "ulan artık erekte olamayacak mıyım yoksa" falan diyordum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6