Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap Günlüğüm 14.Gün

Ottoman

Venüs Yolcusu
Teşekkür ederim, 1 haftadır kriz yok allaha şükür 70-84 arası biraz zorlamıştı 70e gelene kadar da sıkıntı yaşamamıştım pek, genel olarak rahat geçiyor yani
Merhabalar hocam, 90. Günü aşmışsınız tebrik ederim, benim sorum İlk günler ile şimdi ki bu günler arasında Psikolojik olarak bir fark hissediyor musunuz?

Kaptan Tsubasa

Jüpiter Yolcusu
Merhabalar hocam, 90. Günü aşmışsınız tebrik ederim, benim sorum İlk günler ile şimdi ki bu günler arasında Psikolojik olarak bir fark hissediyor musunuz?
Merhaba, teşekkür ederim. Sürece çok sağlam girdiğim için ilk günlerde de psikolojim oldukça iyidi aslında. Ama illa ki farklar var. Özgüven artışı, düşünce berraklığı, anksiyetede azalma en bariz hissettiklerim. Anksiyetem tamamen yok olmadı çünkü çok üzerine gitmedim gitmem lazım aslında. Süreçten önce ara ara depresyona giriyordum ve depresyona girdiğim zamanlarda daha çok pmo yapıyordum döngüye giriyordum, gelecek kaygım çok daha fazlaydı, beyin sisi vardı ama şuan bu konularda oldukça rahatım. İlk 60 günün etkilerini yazdığım bir yazı vardı onu okuyabilirsin neverfap süreçlerimde düştüğüm tuzaklar idi başlığı

Kaptan Tsubasa

Jüpiter Yolcusu
Bunu yazmayı beklemezdim ama relapse...
Hayatımın en zor döneminden geçiyorum ailevi açıdan ve bu stres içinde kendimi rahatlatacak hiç bir şey bulamadım. Bu yüzden de kendime kızamıyorum çok fazla. 0dan başlayacağım ama hayatım karman çorman. Hiçbirşey kendi irademe bağlı değil. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey var sabredersem bugünler de geçecek ama yarınlar beni daha çok korkutuyor

BeOnTheRoad20

Yeni Üye
Bunu yazmayı beklemezdim ama relapse...
Hayatımın en zor döneminden geçiyorum ailevi açıdan ve bu stres içinde kendimi rahatlatacak hiç bir şey bulamadım. Bu yüzden de kendime kızamıyorum çok fazla. 0dan başlayacağım ama hayatım karman çorman. Hiçbirşey kendi irademe bağlı değil. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey var sabredersem bugünler de geçecek ama yarınlar beni daha çok korkutuyor
Selamlar Kaptan,
Günlüğünü okurken, mesajlarında devam ettiğini gördükçe mutlu oluyor; kendi kendime " Helal be, aslanım benim" diyordum. Ama son mesajını okuyunca " ah be kaptan " dedim. O mesajın üzerinden yaklaşık 1 ay geçmiş. Naptın, ne durumdasın ?

Kaptan Tsubasa

Jüpiter Yolcusu
Merhaba, teşekkür ederim mesajın için. Okurken mutlu oldum. O mesajın üstüne 3 haftaya yakın bir sürecim daha oldu ama çok ciddi olamadım o süreçte de ve 1 hafta önce felan gene bozdum maalesef. Ama irademin geliştiğini düşünüyorum ve pmo yapmamak beni zorlamıyor. Yeni sürecim için yeni günlük açtım burdan devam etmiyorum. Orayı takip edebilirsin. Sen ne durumdasın bu arada yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olurum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6