Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nereden Destek Alabilirim

NoDaysOff

Yeni Üye
Beyler selamünaleyküm ilk yazım kural ihlallerim olursa kusuruma bakmayın lütfen… sürecimde gerçekten iyi bir yerdeyim her ne kadar uzun bir sürede bunu başarsamda relapse sürem uzadı ve gittikçe azalıyor fakat tamamen bırakmak ve kurtulmak istiyorum bana ne kadar zarar verdiğini pmo yapmayı bıraktıktan sonra farkettim gerçekten arada çok fark var sizlere sormak istediğim asıl konuya gelirsek profosyonel bir destek almak istiyorum fakat türkiyede destek alınabilecek bir kurum/kuruluş bulamadım cinsel terapiste gitmeyi düşünüyorum fakat bu konuyla alakalı yardım ediyorlar mı bilmiyorum, yurt dışındaki destek kanallarına baktım ve malesef dolar üzerinden fiyat biçildiği için burda büyük meblağlar ortaya çıkıyor bu toplulukta bulunan ve destek almış herhangi biri yada destek alınabilecek yerleri bilen birisi var mı ?

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Güzel bir soru olmuş. Bu alana yönelmiş klinik psikologlar ile aynı şekilde “bu alana yönelmiş” psikiyatristler yardımcı olacaktır.

Klinik psikolog olarak akademide Sena Hoca vardı ama hâlâ hizmet veriyor mu bilmiyorum.

kral6666

Yoda
Güzel bir soru olmuş. Bu alana yönelmiş klinik psikologlar ile aynı şekilde “bu alana yönelmiş” psikiyatristler yardımcı olacaktır.

Klinik psikolog olarak akademide Sena Hoca vardı ama hâlâ hizmet veriyor mu bilmiyorum.
Dostum şöyle ki pmo davranışı hala birçok psikolog ve psikiyatrist tarafından bağımlılık olarak tanımlanmıyor.
Bundan dolayı doğrudan bağımlılık alanında çalışan bir psikolog veya psikiyatrist bulman biraz daha zor.
Zaten psikolog ve psikiyatrist sadece ilk birkaç seans sana bağımlılık ile bilgi veriyor.
Sonrasında yaptığı şey daha çok senle konuşarak bu bağımlılığa nelerin sebep olduğunu tespit etmeye çalışmak oluyor.

NoDaysOff

Yeni Üye
Dostum şöyle ki pmo davranışı hala birçok psikolog ve psikiyatrist tarafından bağımlılık olarak tanımlanmıyor.
Bundan dolayı doğrudan bağımlılık alanında çalışan bir psikolog veya psikiyatrist bulman biraz daha zor.
Zaten psikolog ve psikiyatrist sadece ilk birkaç seans sana bağımlılık ile bilgi veriyor.
Sonrasında yaptığı şey daha çok senle konuşarak bu bağımlılığa nelerin sebep olduğunu tespit etmeye çalışmak oluyor.
Eyvallah süreci kendimiz yöneticez yani :)

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Biz neyiz burada babayiğit ;):ROFLMAO:

kral6666

Yoda
Eyvallah süreci kendimiz yöneticez yani :)
Biraz öyle dostum yani psikolog sana şunu yapmazsan pmo yapmazsın falan demiyor daha çok senin bağımlılık ile neyi doldurduğunu bulmaya çalışıyor ve sana da bu konuda rehberlik ediyor diyebiliriz 😅

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6