Forumda başka konulara olan mesajlarını okuyordum bugün ise relapse konusunu senin başlatman beni üzdü… Gerçekten bir anlık zevk, dikilen koca bir hasadı yıkıp geçiyor. 9 aylık uzun süreçlerim de oldu demişşin ve şimdi süre aralığı kısalmış.
Bu konuda sana yaşadıklarımı anlatayım, benimde 8-9 aylık bir nofap dönemim oldu. Bitmesinin sebebi ise duygusal yakınlık kurdugum kisi tarafından ayrılmak. Ondan sonra da bir daha eskisi gibi olamadım. Üzgün bir insan olarak yasadim tabiki beynim de olumsuz etkilendi. Hep denedim sonrada relapse oldum.
Son 8 aydır Deneme-relapse tekrarlarıyla ilerliyorum ve maximum dayandığım süre ise 1 hafta maxiumum 1 bucuk haftaydı… Ama ne oldu Ramazan Ayının bana ilaç gibi gelmesi hayatımı ferahlattı. tekrar çemberinden çıkamayan ben bugün 1 ay 10 günü aşıyor. Ama bu bir başarı değildir kendimi takdir etmiyorum daha çok yolum var.
Yani sana diceğim o ki olan oldu. Forumda en çok görüntülenen konularda “Pişman Olacağını Anlamak” adında bir başlık var oraya gir ve resmi telefonuna duvar kağıdı yap. Ne zaman telefonumu açsam nofap aklıma gelir.
Aşağıya bıraktım.
Ekli dosyayı görüntüle 2559