Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

My Günlük

NoFapper

Venüs Yolcusu
Sürece adamakıllı yeniden başlıyorum baylar, pmo yüzünden pek çok şeyi kaybettiğimi biliyorum. Bunları unutup önümüze bakma zamanı, normalde durum güncelleyerek yazıyordum ama sanırım günlük açmam daha doğru.

5. gündeyim şuan, 5 gündür sıfır tetikleyici maruziyeti ve dolayısıyla sıfır kriz, boş zamanlarımda kitap okuyor, sudoku çözüyor ve spora gidiyorum. Henüz çalışma düzenimi tam oturtamadım ama gerçekten sudokudan veya kitaptan sıkılıp çalışmaya oturma isteği yavaş yavaş beni yokluyor. Günlük yazmaya gerçekten üşeniyorum yorgun olduğum günler, içimden geldikçe buraya yazacağım

Son düzenleme:

NoFapper

Venüs Yolcusu
6. gün

Çok garip bir şeyden bahsetmek istiyorum beyler, Gibi izleyen belki bilir ekibe gereksiz bir enerji yüklenmesi gelip durduk yerde evi falan boyadıkları, mobilyaları vernikledikleri bir bölüm vardı, bugün tam olarak bu oldu. Hazır elim değmişken şunu da halledeyim diyerek kirlettiğim bir masayı ısak mendille abanarak silip tertemiz hale getirdim :LOL:

Süreçte başıma gelen böyle ufak detayların işte hastasıyım, dağınık odada oturmak istemiyor, kirli yer görünce rahatsız oluyorum

Son düzenleme:

NoFapper

Venüs Yolcusu
9. Gün

Gerçekten çok daha iyi hissediyorum. İnsanlarla iletişimim, samimiyetim arttığı gibi benimle iletişim kuran insanların da sayısı arttı örneğin bir yerde sıra beklerken vs daha çok bir şeyler soran kişi oluyor, tabi ne alaka diyeceksiniz ama kendini kapatan, enerjisiz halimden biraz daha girişken ve iletişime açık hale geldim.

Eksik yönlerim ise, arada müzik, netflix gibi şeylerle monk modu bozmaya başladım yani tam olarak bir monk mod olmadı beyler. Ayrıca nf dışında, kendime geliştirmek adına sadece arada kitap okuyorum ve spora düzenli devam ediyorum bunun dışında planlarıma odaklanamadım. Sporda da farkettiğim şey, gerçekten mücadeleci tarafım öne çıkmaya başladı yani mesela 4. sette çok yorulacağımı hissettiğimde, 4 set de olmayıversin deyip bırakan ben mental olarak kendimi ikna edip, gerekirse 1-2 dk daha fazla dinlendikten sonra o 4. sete de giriyorum.

Hayata karşı daha umutlu ve dirençliyim. Bu daha da artacak inşallah

Son düzenleme:

NoFapper

Venüs Yolcusu
Farkettim ki, monk moda tam anlamıyla girmediğim sürece yani şekeri, müziği ve dizileri tamamen sıfırlamadığım sürece çalışma isteği gelmeyecek.

Bu nedenle yarından itibaren tekrar monk moda başlıyorum. Önümüzdeki 7 günde,
  • Sıfır şeker
  • Sıfır youtube
  • Sıfır dizi
  • Sıfır televizyon
  • Sosyal medya vs zaten sıfır

NoFapper

Venüs Yolcusu
10. Gün

06.00-12.00

- Kahvaltıda çay içmedim, sıcak suyun içine limon damlatıp içiyorum (bunu diş sararmasını önlemek için yapıyorum siz de deneyebilirsiniz)
- Sabah sporumu yaptım
- Yorgunluk ve isteksizlik var, şimdi çalışmaya gidiyorum

12.00-21.00

Bugün çok yürüdüm ve uyumamak için direndim resmen. Gündüz uyuma olayını zaten bırakmam gerek. Şeker vs hepsini kesecektim ama dayım eve çerez doldurmuş çayla onları öyle görünce dayanamayıp yanlarına oturdum.

Biraz muhabbet döndü dizi vs monk moda giremedim anlayacağınız. Biraz ders çalıştım, aslında fena da çalışmadım ama akşama doğru başım ağrıyınca biraz saldım:( En zoru sağlam ve gerçek bir monk mod hakikaten, bunu başaran her şeyi başarabilir...

NoFapper

Venüs Yolcusu
Relapse olduğunda, şu an yaşadığın tatsızlık, baş ağrısı, halsizlik ve can sıkıntısı asla geçmeyecek. Sadece bir iki gün geçiyor gibi görünüp 3-4 gün sonra daha kötü hissettirecek.

Relapse olmadığında, yarına daha umutlu daha güçlü daha öz güvenli uyanacaksın. Verdiğin emeklerin karşılığını elbet bir gün alacaksın...

NoFapper

Venüs Yolcusu
10. gün relapse

Sebepleri sıralıyorum

Baş ağrısı (yukarıdaki yazıdan belli oluyor zaten)

Can sıkıntısı ve akabinde dizi + tetikleyici denk gelmesi (burda olay bitti zaten)

Geceye doğru yine dizi (Tetikleyici vardı ama etkilenmem diye düşündüm - aptallık)

Dayımın aldığı çerez + şekerle birlikte geceye doğru yüklenen cinsel güç, teşekkürler dayı:(

Aslında kriz geldi ve krizi geçirmek için yapmam gerekeni de yapmadım onu farkettim, rahattım çünkü bişey olmaz diye düşündüm (asla krizi küçümseme)

Bu şekilde, gerekli dersleri çıkardım ve yeniden başlıyorum. (Eskileri silmiyorum dursun tecrübe tecrübedir)

Şu anki ilk hedefim 30 gün başlıyoruz 🫡

Son düzenleme:

NoFapper

Venüs Yolcusu
1. Gün

Hırslı bir toparlanma günüydü. Gym e aynı şekilde (hatta daha da odaklanmış şekilde) devam ettim. Nofaptan bağımsız artık yaptığım her işe daha fazla odaklanmak istiyorum.

NoFapper

Venüs Yolcusu
------------------------------------- RELAPSE -------------------------------------

NoFapper

Venüs Yolcusu
1. Gün

Cheaser a takıldım ilk gece tekrar süreci bozdum, bugün berbattı açıkçası çok da toparlanmaya çalışmadım. Yarın bakalım ne olacak

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6