Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mücadele Günlüğüm

Desert eagle

Venüs Yolcusu
biraz düşündüm ve artık gerçekten köklü birkaç değişikliğin zamanı geldi çünkü bu şekilde olmaycak artık zamanı değil şu geçsin gibi bahaneleri bir kenara bırakıyorum şuan ne gerekiyorsa onu yapacağım

Desert eagle

Venüs Yolcusu
hayatımda gün gün birşeyleri değiştirmeye başlayacağım bunu yaparken mükemmel olmak zorunda değilim tam yapmak zorunda değilim ama yapmak zorundayım bugün namaz kılmak ve dua etmek ile başladım sabah namazı hariç kılıyorum bakalım ilerlemeye devam edicem

Desert eagle

Venüs Yolcusu
Tuhaf şeyler yaşıyorum bu ara allah hayırlara vesile etsin

dün 10 dk md yaptım pmo ve md şuan gördüğüm kadarı ile alışkanlık haline geldi yani uzak durduğumda dengem bozulmuyor ama kötü bir alışkanlığım var gibi geliyor

bilmiyorum ya kafam çok dolu çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Desert eagle

Venüs Yolcusu
Neler olup bitiyor biraz anlatayım

Haftaya part time bir işe başlıyorum okul tatil olunca full time çalışıcam
Yüzmeyi öğrendim en azından boğulmayacak düzeydeyim artık haftada 1 yüzmeye gideceğim
Fitness a gidiyorum bunu haftada 3 e çıkaracağım
Bu yaz için planlarım var ama hepsini aynı anda yapamayacağımın farkındayım
İlk önce ehliyetlerimi alacağım
araba ve motor ardından
İngilizce öğrenmek veya tiyatro eğitimi almak var ama şuan için hangisini seçeceğimi bilmiyorum niyetim tiyatro kursu bu benim gelişimim için daha iyi olacağını düşünüyorum kurs fiyatlarına ve iş düzenime uygun hangisi uyarsa ona yönelicem ama kesinlikle bir tanesini yapacağım

Bağımlılık kısmında günde 1-2 kez pmo ve ortalama 1-2 saat md yapıyorum ama önümüzdeki hafta ile günlerimin dolu geçiceğini birazda irade ile bağımlılıklarımın üstesinden geleceğimi düşünüyorum

Burda önemli birşey anladım yeni şeyler denemek için zamanın gelmesini veya bağımlılıkları bırakmayı beklemek fazla zaman kaybı kötü hissetsende denemek adım atmak bence çok önemli 1 ay önce eğer yüzmeyi erteleseydim şuan hala yüzme bilmiyordum ve bağımlıklardsnda kurtulamamıştım ama şuan herşeye rağmen öğrendim

Son olarak burayı okuyan müslüman arkadaşlar varsa
ismi azam duası ile ilgili yaşadığımı anlatayım ben salı akşamı bu bu duayı iş bulmak için yaptım ve çarşamba öğlen iş başvuruma dönüş oldu haftayada işe başlıyorum dün akşam ise başka bir başvuruma dönüş oldu bence bir deneyin inananarak youtubede hüseyin çevik ismi azam duası yazarsanız çıkar orada anlatıyor bence bir bakın

Son Son olarak şuan sanki istediğim hayata doğru gidiyorum gibi geliyor engeller birer birer kalkıyor ve istediğim şeyleri alacağım gibi hissediyorum ve bu zamana kadar geçen süreci hazırlık olarak geçiyor gibi hissediyorum halledeceğim hepsini

Desert eagle

Venüs Yolcusu
Bazı insanlar gerçekten sizi kötülemeye ve sürekli bir eleştiri bulma çabasındalar bu beni çok yoruyor kimseye birşey kanıtlama çabasında değilim ama kendi dar dünyalarında beni aşağılamaları çok zoruma gidiyor belli etmesemde bugün akrabama işe girsiğimi söyledim x bir işyeri diyelim hemen bana yakıştımı sana niye oraya girdin gibi şeyler söylemeye başladı ben bu işi bulduğum için seviniyorum şükür ediyoru onlar işi beğenmiyor ve beni aşağılıyor şimdi konuşşsam kötü olacaz diye sustum ama çok sinir bozucular kendileri bir bol değil kalkıp seni kötülüyorlar yaprığıkın ne kadar iyi birşey olduğunu anlamıyorlar yani öğrenciyim ve çalılıyorum tebrik beklemiyorum ama hayırlı olsun deyip geçmek bu kadar zor olmamalı ya ne bileyim benmi çok iyi niyetliyim bilmiyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6