Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mastürbasyon İsteğini Az Yiyerek Köreltiyorum

DinjDjarin

Venüs Yolcusu
Selam dostlarım midemi ıslah etme sürecimde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum önceden cuma günleri boş olduğum günler üç dört öğün yerken 8 defa mastürbasyon yaptığım oldu az yemeye başladıktan sonra şu anda cuma günündeyim bir defa bile zor yapıyorum istek çok az oluyor 14 gün kaldı. 14 günden sonra nofap sürecim başlıyor ve hiç relapse olmam diye zannediyorum açlık ve az yemek insanın cinselliğini zayıf bırakıyor ve birde buna ek olarak iradenizi ufaktan güçlendirirseniz hem rakibiniz zayıflamış olucak ve sizde güçlendiğiniz için rakibinizi daha rahat bir şekilde alt edebilirsiniz...

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Süreçte bu kadar kendinizi kasmayın dostlar, gerektiği kadar yiyin fazlasına kaçmayın. Kendinizi sadece "ah evet neverfap efsane, aman tanrım bunu uygulamalıyım yoksa s*ktim seni başarılı olamam, bu taktik varya beni bırak 1000 günü sonsuza kadar başarılı yapar" gibi düşüncelere de kapılmayın ve her zaman relapse olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın, saygılar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6