Gaucho
Yoda
Şimdi direkt konuya gireceğim ama ondan önce vermem gereken bir iki bilgi var kafanızda netleşsin diye. Dostlar geçenlerde yeni bir kulube seçildim. Ofansif orta saha mevkisinde görev alıyorum. Bulunduğum mevki nedeniyle çok hızlı düşünmek, çok hızlı karar vermek ve bunu hemen uygulamaya dökmek zorundayım. Yeteneğim ve yıllardır oynamam neticesiyle belli bir dakikaya kadar bunu yapabiliyorum ama sonrasında beynim tembelleşiyor daha basit kararlar vermeye başlayıp daha kolay hatalar yapabiliyorum. Hatta bazen maçın başında bile olabiliyor bu. Maç başlayacak beynimden mesaj geliyor şuan hızlı kararlar verip uygulamaya koymaya hazır değilim şuan kafamı yastığa koyup saatlerce kısa video tüketmek istediğini hissettiriyor. Bunun dışında maçlardan önceki gün mastürbasyon yaptığımda ve ertesi gün maça gittiğimde bacak kaslarım boşalmış gibi hissediyorum. Yürürken bile yoruyor. Özgüven anlamında zaten pek hatırı sayılır bir özgüvenim yok bu yüzden oyundan düştüğüm dakikalarda komple dağılıyorum. Kondisyon konusuna hiç girmeyeceğim ona olan etkisini biliyorum zaten ama bu yaşadığım sorunların tek sebebi dopamin mi ? Odak problemi yaşadığım oluyor. Maç sonu arkadaşlarım da söylüyor. Ya belki de dedğim problemlerin çoğu pmo kaynaklı değil bilmiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa güzel olur. Ek olarak bacak kasımın boşalması kısmını nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama arabayı boşa atmış gibi oluyor öyle söyleyebilirim.
Son düzenleme: