Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kriz Anında, Sanki Beynim Otomatik Moda Geçiyor!

Chris

Ay Yolcusu
Merhaba dostlar, bunu sürekli yaşamaya başladım. kriz anında beynim sanki otomatik moda geçiyor ve ne olduğunu anlamadan relapse oluyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim malum kış ayı olduğu için dışarı pek çıkamıyorum. Evde sürekli yalnızım ne önerirsiniz? Libido yüksekliği cidden canımı sıkıyor akademideki tüm videoları izledim not çıkardım ancak iş sürece gelince 2-3 günde bozuyorum.

Oda yok

Yeni Fapstronot
Evet gerçekten otomatik moda geçiyor. Kriz anında beyinin mantıklı düşünme kısmı baskın olmaz o yüzden otomatik olarak yönelirsiniz isterseniz bu konu hakkında 7 kitap yazmış/okumuş olun yine de yönelirsiniz. Bloklayıcı kullanmayı deneyin veya aile modu dns kullanın onun dışında en ufak bir cinsel bir şey hissederseniz bile gidin balkona çıkın, plank yapın, bileğiniz ila dirseğiniz arasında tazyikli soğuk su tutun falan öyle bir şekil engel olursunuz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6