Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kozmos Günlüğü

• Konuyu başlatan Brock
  • Başlangıç tarihi
B

Brock

Misafir
-"..."
-"teste dalga geçer gibi çift cevap vermişsin bence halen sorunun devam ediyor"
+"silgi yoktu ama bu yüzden hemde belirttim hangisinin doğru olduğunu yanına harf koyarak.Neye dayanarak bütün bunları söylüyorsunuz bana ? "
-"1.konuşmandan halinden vs anlaşılıyor bir sorunun olduğu halen ben bunu anlayabiliyorum uzman olduğum için. 2.Ayrıca sistem bana zarar verdi diyorsun halbuki herkese uygulanan prosedür bu şüpheciliğin devam ediyor. 3.Teste savunmacı cevaplar veriyorsun. 4.Kolay kolay geçmicek problemler geçmişteki dediklerin bu: ara ara hafif ve ağır şekilde seyreder 5.Bana da şüpheci yaklaşıyorsun bak sorular soruyorsun. Numaramı bırakıyorum tavsiyelerimi dinle gel ne zaman istersen. Ben yüzüne gülüp arkandan iş çevirmem neyse söylüyorum gerisi senin biliceğin iş.

B

Brock

Misafir
-"sevgi sadece insanlar arasında değil ; makro evrenden mikro evrene kadar herşeyde. Güneş sistemine bakın ; gezegeler etrafında dönüyor güneşin. milyonlarcası var bunun evrende ; eğer cazibe olmasa dağalır giderdi. Maddenin en küçük haline atoma bakın ; eğer o nötronla proton birbirini çekmese atom ; dolayısıyla madde olmazdı. Hidrojen atomuna bakın ; 1 nötron 1 proton 1 elektron..."

B

Brock

Misafir
flashback 2014 eylül

-"ben 31 yaşındayım"
+"zor olmicakmı okumak"
-"Ben biçok zorluk gördüm darlık geçirdim bu yaşıma kadar. sokakta dahi kaldım çoğu zaman."

B

Brock

Misafir
Rüya karakteri murat :
-"kardeşim ben çok fazla yiyip içemiyorum bana dokunuyor sıkıntı yani kardeşim"

B

Brock

Misafir
28 mart
-"abi sen çok sessizsin , çok temizsin , çok az konuşuyorsun?"

B

Brock

Misafir
161-180 arası
"iyilerin intikamı düşmanına benzememektir."
(roma imparatoru marcus aurelius)

B

Brock

Misafir
1999
Minareler süngü, kubbeler miğfer,
Camiler kışlamız müminler asker;
Bu ilâhi ordu dinimi bekler,
Dillerde tevhit Allahû Ekber

B

Brock

Misafir
2021 aralık
-al şu sopayı bak ordalar çıkmalarını söyle
...

B

Brock

Misafir
-"vay be abi evlendiğini gördün ha ; aramızda kalsın ahmet abi düğününe gitmiş"

B

Brock

Misafir
+"işler nasıl abi"
-cenaze taşımacısı :"iyi abi şükür"
+"keşke kötü olsaydı abi"
-cenaze taşımacısı "öyle kardeşim ama gidiyor millet bak görüyosun daha yeni götürdük 96 lı çocuk motor kazasında gitmiş. Motor şeytan icadı kardeşim binilmez iki tekeri var kaportası sensin. Benim bir arkadaşımda kaza geçirdi ama ölmedi. Dedim motora binersen daha benle işin olmasın , bıraktırdık ona"

B

Brock

Misafir
25 nisan
-"mesela küçüklükten beri kadınların hor görüldüğü biri ilerki hayatında müdürü yöneticisi kadın olduğunda onun kendi üzerindeki hakimiyet sağlamasına karşı gereksiz triplere girebilir. Veya tam tersi karşı cinsle aşırı münasebeti kısıtlanmış birisi de ilerki hayatında işyerinde vs karşı cinsi etkeği vs gereğinden fazla gözünde büyütebilir"

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6