Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Korku - Anlık Olarak Bir Şey Yapamamak - Boyun Eğmek

feastingonblood

Yeni Üye
Dostlar merhaba, başlık biraz göze hitap etmese de gerçekten sizlere danışmam gerekli bu konuları. Öncelikle sürece başla bitir birçok kez başladım maalesef ama en iyisi 8 aylık sürecimdi. O sürece nasıl başladığımı emin olun o günkü motivasyonumu asla unutmam ama o motivasyona şuan erişemiyorum o muhteşem bir şeydi. Edging olmuştum ve bir anda ben bu işin içinden çıktım dedim ve 8 ay hiç izlemedim. O zamanki en büyük motivasyonum pbky kitabından bir çamaşır suyu bağımlısı örneğiyiydi. O zamanlar edging sürekli yaşıyordum ve o örnek bana ilaç gibi gelmişti. Ama şuan iğrensem de yapmamak için bunun profesyonel bir iş olduğunu gerçeği yansıtmadığını beni nasıl kötü etkilediğini bilsem de kontrolü kaybediyorum. Eskisi gibi tek bir örneğe büyük motivasyonla 8 aylık bir sürece başlayamıyorum. Eskiden sürekli soğuk duş alırdım ve kesinlikle sürecimin vazgeçilmezi en güzel şeyiydi. şimdi sanki soğuk duş almaktan korkuyorum o yüzden duşa girmiyorum gibi erteliyorum sürekli.

Şimdi kız arkadaşımla yaşıyorum uzun zamandır ama bir kısır döngü içerisindeyim. O evde olmadıkça ben buna yenik düşüyorum. Kriz geldiği zaman -yüzümü yıkıcam , dışarıda durucam diyorum kendime ama anlık o düşünce bütün vücudumu sarınca hiçbir şey yapamıyorum kontrolsüz haremleri ziyaret ediyorum. Veya ev boş ve eve gidiyorsam korkuyorum daha yolda başlıyor kontrol dürtüleri korkudan evde durmak, eve girmek istemiyorum. Çok kısır bir döngü içerisinde eriyorum hissediyorum. Tavsiyelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var herkese iyi süreçler dilerim.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6