Turkishkebab
Jüpiter Yolcusu
Selam baylar bu gün minibüse bindik annemle ve dişçiye gidiyorduk. 2 koltuk boştu 1 i şoför yanındaki koltuk diğeri ise normal bir koltuk.Annem şoförün yanindaki koltugu göstererek otur dedi Ben para veriyorlar para üstü veriyorlar vs. Diye oraya oturmadım kulaklik takip müzik dinleyecektim. Neyse oturdum boş koltuğa önünde pembe saçlı bir kadın vardı ve arkasını dönüp "ohh bura tabi daha iyi oturun kadınların arkasına" gibisinden laflar etti. Normalde çok çabuk sinirlenirim ama o an sinirlenmedim çok utanç duydum şuan düşünüyorum da 2 koltuk arasında tercih yaptığım için nelerle itham edildim. Bu tarz durum yaşayan var mı? Bu tarz durumlarda ne yapmalıyiz. Günümüzdeki maalesef kötü olaylardan dolayı kadınların sözü senet gibi. İleride belki bu kafada bir kadın beni ya da başka birini tacizle itham edebilir ve durum polise gitmeden halk linç eder. Ve normalde otobüslerde ayaktayken bile önümü cama dönerim sırf böyle bir şey başıma gelmesin diye. Sanırım artık oturmayacağım da köşeye geçip arkamı dönüp öyle yolculuk edeceğim.