Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kısa Özlü Cümlelerin Bize Olan Tesiri Ve Faydası

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Kısa Özlü Sözler;Hem Kısa olup(cümlenin hacmi-miktarı az olup),hem insana tesir edip-onu harekete geçirmek konusunda çok etkili,hemde kişiye çok şey katması ve hayata uygulandıklarında faydalarını görmek bakımındanda çok verimlidir.
Ben bu defa ki paylaşımımda kısa özlü sözlere dikkat çekmek istiyorum.
Ben hatta bir etkinlik başlatmak istiyorum ve sizlerinde bu etkinliğe katkı vermesini bekliyorum.

Etkinlikte şu:Herkes kendisine en çok tesir eden ve faydasını gördüğü,sevdiği bir tane özlü sözü bu paylaşımın altına yazsın.
Etkinliğin Amacı:Herbirimizin paylaştığı özlü sözü,hepimiz okur ve onlar içerisinden hangilerinden istifade etmek isteyen olursa nasibine düşeni ordan alır.

Son düzenleme:

Sametak256

Uranüs Yolcusu
“Eğer zihinler tamamen beyne bağlıysa ve beyinler de biyokimyaya bağlıysa ve biyokimya da atomların akışına bağlıysa;bu zihinlerden çıkan düşüncelerin,rüzgarların ağaçlarda çıkardığı sesten daha anlamlı olabilmesini anlamıyorum.”
(C. S. Lewis)

KingArthur

Mezun
-Hareketlerimi diğer insanlara göre şekillendirmek kendime hakaret olur.
- Ölüm hariç her yenilgi, psikolojiktir.

cENtD

Meçhul bir yalnızlık
"Her şey imkansızdır ta ki biri çıkıp aksini kanıtlayana kadar."

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6