Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kimin Doğrusuyla Ilerlemeliyiz??

just stand up

Yeni Üye
Merhabalar bişey sorucam sizce bu bağımlılıktan kurtulmak istedikçe süreçte fark ettiğim bazı durumlar yaşanıyor ve mesala çok duygusal davranıyorum ve bu duygusallık konusunda belkide çoğu kadından daha fazla hassas gibiyim ve 2. Olarakta ise günlük hayatımda çok fazla yaşadığım olumsuz durumdan dolayı çok fazla etkilenip bayraklarımı aşağı indiriyorum ve beni en çok etkileyen ise kötü insanların kötü olmalarına rağmen soğuk kanlılığını bozmamaları. zaman içinde ben kendim haklı olmama rağmen kendimi haksız hissetmeye ve içselleştirmeye başladım ve daha kötü bu insanlarla çabalıycam derken hem enerjim düşüyor ve tüm günümü onların NEGATİF enerjileriden kurtulcam derken bir an bakmışım kendimi soyutlaştırmaya başlamışım bu durum çok kötü konuyu toplayacak olursak (YALNIZLAŞIYORUM) BELKİ İYİ GÜZEL AMA elbetteki insan insana muhtaç. bu durum da ise tekrardan o insanlar ile yakınlık kurmaktan veya zorunlu olarak aynı ortamda kalmaktansa kendime zarar vermek daha iyi aslında veya cazip geliyor bir nevi unutmak için pmo içerisinde kayboluyorum sizce asıl ben Tam olarak neyi yanlış yapıyorum Destek olursanız memnun olurum aslında tanıdığım çoğu pmo bağımlısında aynı şeyleri gördüm mücadele edemiyoruz edicem derken de kayboluyoruz hayat ve ölüm arasında kendi kendimizin celladı olmak için doğmuş gibi bir hisse kapılmasam da fikri beni sarsıyor. Bir erkeğin fazla duygusal olması zaten hiç yeri olmaması gerektiğini bildiğim halde bu hataya düşüyorum. şunu sormak istiyorum duygusal erkek kavramını sıradanlaştırdığımız için mi acaba bu çukura tekrar tekrar düşüyoruz?? Destek olursanız memnun olurum

just stand up

Yeni Üye
Yaşadığımız bu çağ ne kadar ileride gözüksede sanki tarihin her yüz yılının içerisinden bir insanı seçip buraya bilerek göndermiş gibi bir şey. insanlar için taraf veya tarafsızlık yok saadece herkes tek başına buda ise bizleri içsel olarak çürütüyor hepimizin kendi dünyaları olsaydı belki iyi olabilirdi ama bu dünya da ise herkesin kendine göre bir dünya planı var ve anlaşamıyoruz melekler ve şeytanlar aynı safta olmaz. İnsanlar ya hayvandan aşağı yada insandan üstte. Ben buna dünya sistemi demiycem bu bizzat bilerek kurulmuş ve her şekilde insaların kaybettiği bir açık arttırma ve sundukları tek şey (açlık oyunları) gibi ya birimiz kazanmalı yada hiçbirimiz

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6