just stand up
Yeni Üye
Merhabalar bişey sorucam sizce bu bağımlılıktan kurtulmak istedikçe süreçte fark ettiğim bazı durumlar yaşanıyor ve mesala çok duygusal davranıyorum ve bu duygusallık konusunda belkide çoğu kadından daha fazla hassas gibiyim ve 2. Olarakta ise günlük hayatımda çok fazla yaşadığım olumsuz durumdan dolayı çok fazla etkilenip bayraklarımı aşağı indiriyorum ve beni en çok etkileyen ise kötü insanların kötü olmalarına rağmen soğuk kanlılığını bozmamaları. zaman içinde ben kendim haklı olmama rağmen kendimi haksız hissetmeye ve içselleştirmeye başladım ve daha kötü bu insanlarla çabalıycam derken hem enerjim düşüyor ve tüm günümü onların NEGATİF enerjileriden kurtulcam derken bir an bakmışım kendimi soyutlaştırmaya başlamışım bu durum çok kötü konuyu toplayacak olursak (YALNIZLAŞIYORUM) BELKİ İYİ GÜZEL AMA elbetteki insan insana muhtaç. bu durum da ise tekrardan o insanlar ile yakınlık kurmaktan veya zorunlu olarak aynı ortamda kalmaktansa kendime zarar vermek daha iyi aslında veya cazip geliyor bir nevi unutmak için pmo içerisinde kayboluyorum sizce asıl ben Tam olarak neyi yanlış yapıyorum Destek olursanız memnun olurum aslında tanıdığım çoğu pmo bağımlısında aynı şeyleri gördüm mücadele edemiyoruz edicem derken de kayboluyoruz hayat ve ölüm arasında kendi kendimizin celladı olmak için doğmuş gibi bir hisse kapılmasam da fikri beni sarsıyor. Bir erkeğin fazla duygusal olması zaten hiç yeri olmaması gerektiğini bildiğim halde bu hataya düşüyorum. şunu sormak istiyorum duygusal erkek kavramını sıradanlaştırdığımız için mi acaba bu çukura tekrar tekrar düşüyoruz?? Destek olursanız memnun olurum