Ben genelde ödülden değil acıdan motive oluyorum. Eğer bu sene adam akıllı çalışmazsam seneyede sınava hazırlanmak zorunda kalacağım. O yüzden bu sene çalışayım seneye ekmeğini yerim kafasındayım. Hunharca 10 saat çalışmasamada 5 saat çalışacak kadar şimdilik motive ediyor. Bazı günler çalışmak istemesemde o günler hiç olmazsa daha az çalışıyorum ama çalışıyorum.Kendinizi ders çalışmak için nasıl motive ediyorsunuz? Yada motive olmak önemli mi yoksa motive olmadan da çalışılırmı
EdemiyorumKendinizi ders çalışmak için nasıl motive ediyorsunuz? Yada motive olmak önemli mi yoksa motive olmadan da çalışılırmı
Hocam bu videonuzu az önce izledim ve büyük bir yararı dokundu eğer sizde benimle aynı sorunu yaşıyorsanız bu videoyu izleyin derimhedefin varsa yataktan uyanmak için can atarsın ve o dersi çalışırsın
üç kuruş para kazanayım diye bir meslek edinmek istiyorsan çok çok çok zor öyle bir insan hayatımda görmedim hem sanal hem reel olarak
ve aynı zamanda iki durumdada motivasyona ihtiyacın yok
bir işi yaptıktan sonra motive olman lazım
dersleri bitirdin güzel artık enerjiksin
yarını parçalamalısın
motivasyon kıvılcımdan ibaret
bir video bırakayım
izlemeni tavsiye ederim
Motivasyon duygusunu kaybedeli yıllar oldu. Disiplini tercih ediyorum. Motivasyon gibi nankör değildir.Kendinizi ders çalışmak için nasıl motive ediyorsunuz? Yada motive olmak önemli mi yoksa motive olmadan da çalışılırmı