Geçmiyor o, 13 14tüm oyle hissediyordum, 22yim hala aynı, hayatımda 19 yasımda girdigim 1 2 ay haric hep kendimi cirkin hissettim, belki gerçekten öyleyimdir bilemiyorum. Cözüm basit bunu kafana takmayacaksın, sporunu bakımını yapacaksın, yüzün yaglıysa bir bakım sabunuyla düzenli yıkayacaksın, giyimine temizligine önem vereceksin gerisini s*** edeceksin. Ben buyum diyeceksin, daha fazlası olmama gerek yok, olabildigim en iyi statuye gelmek icin cabalıyorum diyeceksin, zaten dünyada azınlık olanların yakısıklı erkekler oldugu gercegini, cirkin erkek sayısının cogunlukta oldugunu kabul edeceksin ve 'beni begenen begenir begenmeyen de buyursun kapı orada' felsefesiyle yasayacaksın. İste cirkin adamın felsefesi budur. Bu arada az uz degil baya bi kız arkadasım oldu suana kadar, hicbiri bi barbara palvin degildi ama oldukca hos kızlardı, bazen bunlar bende ne buluyor derdim, sevgilim varken bile cirkin bulurdum kendimi, ama bu artık depresif bir havada degil bahsettigim felsefede ilerliyordu, 'zaten zekiyim' diyorum bazen 'bir seyimiz de eksik olsun, amaaaan'.