Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendimi Geliştirmek Istiyorum

İsmail ismail

Yeni Üye
22 yaşındayım akademik başarım yok şuan esnafım kendimi düşük bütçeyle geliştirmek için ne yapabilirim (evliyim ama yinede pmo bağımlısıyım)

kral6666

Yoda
Kitap okuyabilir ve boş zamanlarında spora gitmekle başlayabilirsin.

yeniben90

Yeni Üye
Pmoyu bırakırsan zaten kendini geliştirmek için gereken enerjiyi fazlasıyla bulacaksın iş anlamında nasıl gelişebilecegini bilmiyorum ama kendin de gördüğün eksiklikleri analiz edip onları düzeltmekle başlayabilirsiniz

oldschool

Hapishaneden Kaçan Adam
Meydan Okuma Rozeti
22 yaşındayım akademik başarım yok şuan esnafım kendimi düşük bütçeyle geliştirmek için ne yapabilirim (evliyim ama yinede pmo bağımlısıyım)
Dostum şuradan başlayabilirsin önce bu konuda sürece başladığında nasıl bir fayda sağlarsın onu bi anlaman lazım;

Sonra sürece başlamalı ve ilk 14 gün bu videoalrı izlemeni tavsiye derim. Sana önerim not alarak başla.

Ardından düşmanın tüm planlarını ele geçirmek için şu konuyu çok güzel şekilde açık bir zihinle okumanı tavsiye derim.

Bunları yaparken de bir günlük aç, yaşadıklarını hissettiklerini bizimle paylaşabilirsin mesela bu konunun altına yazmaya devam edersin.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6