Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kafa Karışıklığı

ahmetpakir

Yeni Üye
Selamun Aleykum herkese iyi günler. Sürecime başladığımda 40 gün falan geçtikten sonra bir gün acayıp çok kötü bir şekilde kafa karışıklığı yaşaďım o yaşadığım günden beridir dışarıya başka yere gitmeye endişeleniyorum, hatta daha doğru düzgün gitmiyorum. Seyahate falan yada şehir dışına falan gitmeye endişeleniyorum ve bu son 20 günde beynime yine güncelleme gibi bir şey geldi o güncelleme geldiği günden beri daha özgür oldum sanki ve kafa karışıklığım ortadan kayboldu sanki. Size zormak istediğim o güncelleme geldi ya beyni acaba beyin reseptor mu açtı yada yeni reseptör mu kurdu arkadaşlar bu konu kafama çok takılıyor. Eğer sizde kafa karışıklıği yaşadınız ve daha özgür olma gibi bir güncelleme beyninize geldiyse benimle paylaşırsanız duacınız olurum bu konu çok kafama takılıyor.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Ne güncellemesi yahu bilgisayar mı ki bu ? Reseptor açıp kapatma olayı öyle işlemiyor bir gün açayım bir gün kapatayım. Süreçte bazı zamanlar kendini çok kötü ve tedirgin hissetme olabilir bu dönemlerde önce sakin olun, ardından kendinizi motive edebileceğiniz bu ruh halinden kurtulabileceğiniz aktiviteler yapın.

ahmetpakir

Yeni Üye
Ne güncellemesi yahu bilgisayar mı ki bu ? Reseptor açıp kapatma olayı öyle işlemiyor bir gün açayım bir gün kapatayım. Süreçte bazı zamanlar kendini çok kötü ve tedirgin hissetme olabilir bu dönemlerde önce sakin olun, ardından kendinizi motive edebileceğiniz bu ruh halinden kurtulabileceğiniz aktiviteler yapın.
Anladım reis eyvallah

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6