7 Ekim 2026
Merhaba tekrardan, biraz zaman oldu. Bu zamanda ne yaptığımdan bahsedeyim: Geçen hafta memlekete döndüm, döndüğüm gibi o eski monoton hayata da döndüm. İlk birkaç gün hem evdeki zamanım verimsiz geçti hem de gittiğim şehire karşı -daha doğrusu orada geçirdiğim keyifli zamana- bir özlem duydum.
Sonunda uykum düzene girdi, gece 12 olmadan yatıp sabah 7-8 gibi kalkıyorum, ilaçlar sağ olsun sabaha kadar deliksiz uyuyorum. Bunun dışında haftada 2 ya da 3 gün koşmaya başladım. Sıklığı tamamen keyfime bağlı ama düzenli olsun istiyorum, zaten 1.5-2 km ancak koşabiliyorum çünkü kondisyonum düşük. Koşuya ek olarak günlük 10 bin adım hedefim var ama bazı günler o kadar yürümüyorum.
Evde dolapları biraz karıştırdıktan sonra hiç okumadığım yaklaşık 20 tane kitap buldum, içlerinden seçerek okumayı planlıyorum. Sene bitmeden 10 kitap okuyabilirim sanırım. Ekrandan uzak kalmaya çalışıyorum ama yine de hiç yoktan 4-5 saat ekran sürem var. Şu sıralar bir diziye sardım, bir de internetten insanlarla sohbet ediyorum, vakit bunlara gidiyor ama ders çalışmam lazım.
Süreç konusunda da daha bugün bozdum ama iyi gittiğimi düşünüyorum. Relapse analizi yapıp devam etmek lazım, fazla kafa yormuyorum bu konuda. Birkaç gündür siteye giremiyordum ama o sorun da düzelmiş, yarın itibariyle daha sık yazmaya çalışacağım.