Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Iyi Giden Süreçte Eski Sevgilimi Görmek Dumura Uğrattı

kurtulacagim

Yeni Fapstronot
Çok uzatmayacağım sürecimin ikinci haftasındaydım. Kütüphanede eski sevgilimi gördüm ve beni çok fazla tetikledi geçmişte yaptığım pişmanlıklar kafamın içine yanıp durdu. Böyle durumlar ne için önerirsiniz?

zombie10

Yeni Fapstronot
Zaten bütün olaylar iç içe. İnsan bu batağa da büyük ihtimalle hayatında yaşadığı(özellikle duygusal) olumsuz olaylar ya da meraktan düşüyor. Senin durumun için bir tahminde bulunmak istiyorum. Muhtemelen 2 hafta önce en son dozunu almış bir bağımlısın ve şu an 2 haftadır yoksunluk çekiyorsun, buna bağlı olarak beynin tölerans geliştirmiş durumda ve serotonin seviyen oldukça düşük. En küçük bir dopamin kırıntısına bile muhtaçsın. Durum bu iken olumlu olaylar bizi daha az etkiler, olumsuz durumlar ise daha fazla. Sevgiline gelirsek, galiba olumsuz tecrübeler yaşamışsın ve ayrılık olmuş. Birtakım pişmalık taşıdığına göre hala birlikte olma isteği var ama ulaşamıyorsun. Bu ruh halindeyken hayat kurtarıcı şey farkındalık oluyor, içinde bulunduğun durumu iyi kavrar isen, başa dönmekten kurtulursun ve ruh haliyle daha iyi baş edersin.

DexterMorgan_

Mars Yolcusu
Seni üzen ya da tetikleyen durum bazı anılara yüklediğin anlamdan dolayı gelir, o hatıraların kötü olmasındansa senin o hatıraya yüklediğin kötü düşünceler ile birleşip derinden yüzeye çıkar. Bazı şeylere anlam vermeyi bırak bazen sadece hiçbirşey yapmamak bile iyidir.

hypertrophy

Ay Yolcusu
Çok uzatmayacağım sürecimin ikinci haftasındaydım. Kütüphanede eski sevgilimi gördüm ve beni çok fazla tetikledi geçmişte yaptığım pişmanlıklar kafamın içine yanıp durdu. Böyle durumlar ne için önerirsiniz?
Kanka doğal dopamin kaynaklarını kovala boşver kızı biz hayatımıza odaklanacağız basit şeylerle mutlu olalım ki fazlası bizi bozmasın kötü durumlarda kendini aratmasın güç kazanalım statü kazanalım saygı kazanalım bunlar kolay kolay gitmez 1 hafta çalışma aynaya bakınca kas kütlende azalma görürsün ama gücün o denli çabuk gitmez güçlenmeliyiz hayat güçsüze acımıyor dinlenip daha güçlü döneceğiz

hayatımıza odaklanmazsak ilerde nasibimiz olan kıza ve çocuklarımıza iyi bir hayat yaşatamayacağız veya onu hiç bulamayacağız çocuklarımız oyuncak istediğinde özgürce alamayacağız

doyurman gereken bi ailen var

düştüğünde bunu düşün eğer dini bir inancın varsa tanrın sana güveniyor ve vardır bi bildiği sürece güven çalışmaya devam pes etmek yok böyle şeyleri yenilgiler olarak kodlamalıyız beynimize yoksa sıkıntı

Çok ayrıl barış yaptığım ilişkim olmuştu şimdi benimde şu zamanlarda aklıma geliyor ve şunu diyorum kendimi mahvetmişim tam bir beta erkekmişim kızın beni yok saymasına şaşmamalı çok pişmanım ama geçmiş geçmişte kaldı geçmişte böyle kötü olaylar yaşamasaydım şimdki halime yoğurulamazdım açıkçası

hayata karşı bakış açımı ve kendini kendine kanıtlama dürtüsü verdi çok fena

ilişkimizde izlediğimiz ilk film kader filmiydi ilişkimizin sonuda kader gibi bitti ben bekir gibi gavat olmuştum sadece kızın peşinde koşan bazen onu reddeden ama içten içe hala takıntılı
o ise arada bir hatırlatıp kendini sonra ilişkimizin bozulmasına sebep oluyordu şuanki kafamla asla izin vermem ve hala beni şuanlarda kötü hissettiren hayatımın dönüm noktalarından biriydi tamda lise döneminde muhtemelen sende şuan lisedesin veya yeni bitti iyileşmek zaman alıyor

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6