P
Parander
Misafir
a
Moderatörün son düzenlenenleri:
İnternetten para kazanma olarak önerdiğin alanlar var mı hocam?Sana vereceğim tek tavsiye internet üzerinden para kazanmayı öğrenmen. Sevdiğin aktiviteleri bul ve bir şekilde başar. 1 yıl belki de 2 yıl beş kuruşsuz gezersin ama sonrasında büyük miktarlar kazanırsın. İllaha ki bana şuan para lazım 3 aylık tatil de kesin çalışmam lazım diyorsan tek tek esnaf gezeceksin şartları belirteceksin kabul etmezlerse onlar yoluna sen yoluna.
Şöyle direk olarak şu işi yapabilirsin dersem yanlış olur biraz kişisel bir seçim çünkü, fakat iş alanı olarak tavsiyem kesinlikle Freelancer olmak yönünde.İnternetten para kazanma olarak önerdiğin alanlar var mı hocam?
Hocam LC waikikiyi bir araştır istersen.Benim yeğenim üni öğrencisi haftada iki gün çalışıyor.Ogrenciyseniz eğer size uygun olabilirSelam beyler, bu konunun aynısı geçende açılmış fakat cevaplara baktığımda tam olarak net bir yanıt alamadım. Benim için önemli o yüzden tekrar soruyorum.
İstanbulda merkezi bir yerdeyim kendim iş bulmak istiyorum yüz yüze 3 yere gittim kapısında eleman arayan öğrenci olduğumu yazlık çalışmak istediğimi söylediğimde öğrenci almadıklarını kalıcı eleman istediklerini söylediler. Onun dışında internetten migros macro center lc koton vs 10 tane yer için internetten başvurdum hiç bir dönüş almadım.
Köfteci yusufa gittim elle form doldurdum gene dönüş almadım. Çok sosyal biri değilim bu adımları atmak zordu açıkçası. Bunun dışında herhangi bir tanıdığım yok. Ailemdende bunun için destek almayacağım. Kendi işimi kendim bulmak istiyorum. Tatil yerlerinde çalişmak isterdimde ailem 1 kuruş para vermez bana kendim kazanmak zorundayım. Hangi siteden aramalıyım? bilgilendirebilecek varsa sevinirim
1-İnternetten para kazanma olarak önerdiğin alanlar var mı hocam?