Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İphone İçin Pmo Filtreleme Ve Dijital/Sosyal Medya Detoks Özelliği

NoDaysOff

Yeni Üye
Selamünaleyküm dostlar bugün sizlere kendi telefonumda da kullandığım ve iphone kullanıcılarının çok işine yarayacak olan pmo filtresini nasıl aktifleştirirsiniz bunu kademeli olarak anlatıcam (adımların hepsini fotoğraf olarak koydum) neverfap sürecinize katkı sağlayacak davranışlarından biride pmo’ya ulaşmayı zorlaştırmaktır
Herhangi bir iphone cihazınızın olması yeterli dostlar
1.Adım:
Cihazınızın ayarlarına girin ve arama kısmına “Ekran süresi” yazın ve aktifleştirin
2.Adım:
Ekran süresini aktifleştirdikten sonra aşağıda çıkan “İçerik ve Gizlilik sınırlamaları” kısmını aktifleştirin
3.adım:
“İçerik sınırlama” kısmına giriş yapın ve “Web içeriği” bölümüne geçiş yapın
4.adım:
Karşınıza çıkan seçeneklerden “yetişkin web sitelerini sınırla” yı seçin ayrıca aşağıdaki asla izin verme bölümüne sosyal medya web sitelerini ekleyerek sosyal medya detoksunuzda safariden yaptığınız kaçamakları engelleyebilirsiniz

bu özelliği aktif etmenizle beraber safarideki gizli mod olan “özel” kısmı kapanacak karşınıza pmo ve türevi çıkmayacaktır ayrıca bu gibi sitelere girişlerde uyarı verecektir neverfap sitesine giriştede uyarı vermektedir bir kere yapmanız gereken bu siteye izin ver tuşuna basarak giriş yaptıktan sonra bir daha uğraşmadan sınırsız kullanabilirsiniz

Ayrıca ekran süresi kısmından telefon ekranına gün içinde hangi saat aralıklarında kaç saat bakmışsınız,kaç kere telefonu uyandırmışsınız bilgileri çıkacaktır Ayrıca atıl süre gibi özelliklerle sabah ve akşam saatlerinde telefonu kurcalamayı engelleyebilirsiniz inşAllah faydalı olur beğenip yorum yapalım herkesin karşısına çıksın

Dipnot: Verdiği uyarının görselinide koydum bu siteye izin ver seçeneğine tıkladıktan sonra safari kapatın tekrar açın site kullanıma açılacaktır ayrıca bu özellik ile birlikte bir çok içerik ayarınıda yapabilirsiniz (rastegele bir nofap sitesinde denedim gösterebilmek için!)7CC610EB-AF66-4F32-8590-D352AC9196DE.png85EF8465-956D-4741-A116-98D2E97381D3.png67B2B6AD-F7D5-4148-B1C3-2DEC63E31A4B.png20AEBDD7-7BBF-44AB-B63C-57668AB3D831.png2F0FD9FC-5E42-48C8-8A2B-3136B63AB45B.png7DED2556-6AB9-4188-9860-D2088A611A36.png

Son düzenleme:

NoDaysOff

Yeni Üye
Eğer yapamadıysanız sabah ve akşam saatlerinde telefonla uğraşmamak için yapmanız gerekenleri açıklayan bir yazı ekleyebilirim

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
Bu tarz eklentiler ve uygulamalar da var ama, bunlar irademizi güçlendirir mi ki? Yani, önemli olan iradimizi kuvvetlendirip bu sitelere girmemek, karşımıza çıksa bile görmezden gelip işimize bakmak. Ama biz bunları engellersek, irademiz gelişmez, sadece hiç görmemiş oluruz ve irademiz yerinde sayar. Günün birinde PMO ile ilgili bir şey görünce de, gelişmeyen irademizle hemen tuzağa düşeriz. Doğru değil mi? Kendi emeğimizle ve biraz zorluk çekerek ilerlemek gerek bence. Hatta şöyle bir şey söyleyeyim; hepimiz bu PMO illetiyle hiç tanışmamız olmayı dileriz, değil mi? Peki gerçekten hiç tanışmamış olsaydık, bu filtreleme işlerine girer miydik? Hayır. Giriyoruz çünkü hala içten içe PMO'dan zayıf olduğumuzu ve irademizin zayıflığını baştan kabul etmiş oluyoruz. Meseleye bir de bu açıdan bakmakta fayda var. Teşekkürler.

Amaç olarak: "pmo’ya ulaşmayı zorlaştırmaktır" demişsiniz ama zaten bizim parmaklarımızı biz hareket ettiriyoruz, kimse zorla o tarz sitelere tıklatmıyor ki. İrade gelişimi burada en önemli mesele. Filtre, engelleyici program, yazılım vb. bunlar kısa vadeli etkili şeyler bence, asıl amaç irademizi çelik gibi yapmak ve ne olursa olsun, o sitelere kendi rızamızla GİRMEMEKTİR.

Kingcrusader

Yeni Üye
bunun android versiyonu var mı acaba bilen yazabilir mi ?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6