Hastane randevusu aldırdım zaten ürolojiye görüneceğim. Hem değerlerime baktırsam nolacak kafasındayım biraz da değişen ne olabilir? Bilip bilmediğin şeyler hakkında da konuşman uygun değil bana kalırsa.
Evet o karmaşaya girdim ve bir türlü çıkamıyorum. Dinim gereği bu dürtüler beni fazlasıyla rahatsız ediyor, iyice kontrolden çıkıyor istemsiz bir şekilde.
Bilmediğim şeyler değil kibrini biryere bıraksanda dediğimi uygulasan bi keşke..
Ben bilmiyorum sen biliyorsun acaba neden buradasın ermiş Eren11
Burada herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor
testesteron erkeği daha maskülen yapar ve seninle aynındurumları bende yaşadım toplum içinde pasif kalıyordum kendimi ezik hissediyordum arkadaşlarımdan dayak yiyordum kendimi tam anlamıyla erkek gibi hissedemiyordum eksik hissediyordum trans ve femboy içerikleriyle ihitiyacımı gideriyordum sonra bende senin gibi videodaki kadından öok erkeğe ilgi duymaya başladım artık pasif kalmadığını farkettiğin zaman zaten eşcinsel veya ezik hissetmiyeceksin aktif gaylerin hepsi ama neredeyse hepsi kadınla ilşkiye girmekten çok daha basit olduğu için bu yolu seçiyor özellikle ilgi duydukları falan yok
iradeni korursan pmo bağımlılığının başındaki gibi olacaksın seninde istediğin bu değil mi? testesteronum düzelince neredeyse hepsi ama hepsi düzeldi nofap hakkındaki iradem bile arttı rekabet isteğin falan artınca bi anda ben şunu yapıcam diyip yapabiliyorsun