hollywoodvampire
Yeni Fapstronot
Merhaba gençler. Hiç partneri olmamış, daha önce cinsel birliktelik yaşamamış ve bundan ötürü kendini huzursuz hisseden arkadaşlara tavsiyeler vereceğim. Ha diyorsanız ki "ben huzurluyum," yine de okumanızda fayda var.
Çünkü huzursuz olmanız, sizi mutluluk yoksunluğundan ötürü PMO'ya yönlendirebilir. Bağımlı olmaktan kurtulmak istiyorsanız süreç içinde ruh halinizi de sağlıklı tutmanız gerekir...
TAKINTI HALİNE GETİRDİĞİNİZ SORULAR VE DÜŞÜNCELER.
Kendinizi neden eksik hissediyorsunuz? Aklınızdan nasıl sorular geçiyor? Bunları bulmanız gerekir gençler. Bu soruların neye benzediğini buraya yazarak bu soruları sahiplenmenize neden olacağım için yazmıyorum. Aşağı yukarı ne demek istediğimi anladınız. Bunları bir kağıda yazıp sakin kafayla bunları çürütün. ve O kağıdın resmini çekip saklayın. Aklınıza bu kötü düşünceler geldikçe de onlara verdiğiniz cevapları okuyun.
CİNSELLİK İLE PMO'NUN ALAKASIZ OLDUĞUNUN FARKINDA OLUN.
Evet gençler. Söylemek istiyorum ki, PMO ile cinsellik aynı şey değil. Affedersiniz de, o yüksek bütçeli filmlerdeki her şey sosyal medyadaki esktrem çiğ köfte sunum videolarına benziyor. Halbuki gerçekte yediğiniz çiğ köftenin o görüntülerle alakası yok.
Siz süslü bir tabakta yayılmış, iki litre nar ekşili, süper hiper mega parlak, efsane simetrik, dolgulu bir çiğ köfteye rastladınız mı? Ben rastlamadım. Genelde dümdüz dürüm yedim. Hazır sosyal medya demişken, onu da hayatınızdan çıkarır mısınız? 
"YA İLERİDE KİMSEYLE BİRLİKTE OLAMAZSAM?"
Kimseyle birlikte olmamanın kötü olduğu düşüncesi genelde bize sosyal medya, televizyon ve çevreden dayatılır. Halbuki kendilerine baktığınız zaman, kavga gürültü içindedirler. Zannettiğiniz gibi bir huzur olmaz genelde. Hele ki rastgele bir kişiyle ilişki yaşarsanız. Mükemmel insanla denk gelseniz bile her şey düzleme gireceği için başlangıçtaki kadar sevinmeyeceksiniz. Bir defa bunu aradan çıkaralım: İlişkiler kendi başına huzur getirmez. İşin cinsellik boyutuna gelirsek de, genelde düşündüğünüz gibi olmuyor. Yine huzur getirmiyor. Peki ben yaşadım mı? Hayır. Nereden biliyorum? Çocukken bana yeni ayakkabı alındığı için ilk birkaç gün sevinmiştim. Sonrasında unuttum tabii. Yani demek istediğim, anlam yüklemeyi bırakın. Bunlara ihtiyacınız olmadığının farkında olun. Kendi başınıza ayakta durmayı bilin ki, ileride korktuğunuz başınıza geldiği zaman yıkılmayın.
"NOFAP YAPARAK HAYATI YAŞAMAKTAN KAÇINAMAYIZ."
Senin hayatın üç dakika mı yavrum? O ne biçim laf öyle.
Şaka bir yana, hayatın bütün değerlerini buna yüklerseniz kadınlara düşman olursunuz. Çünkü onlar size istediğinizi vermeyerek sizin hayatınızı elinizden almış oluyor. Yapacak başka bir şey bulmadan önce bu düşünceden kurtulun. Sonrası kolay. Saçma sapan bir şey de olsa, illaki yapacak bir şey bulabiliyorsunuz. Yeter ki HAYATINIZDAN BU ZEHRİ ATIN!
"PEKİ NOFAP BANA NE KAZANDIRACAK?"
Herkes üstüne atlayacak. Memleketin en havalı erkeği olacaksın. Şöyle alfa, böyle sigma olacaksın... Hayır be yavrum
Bunları söylemek saçmalık olur. Nofap sayesinde seni hayatta geriye götüren, hayattan alıkoyan, seni halsiz düşüren, seni agresif yapan, seni kölesi haline getiren, algını bozan, kadınlardan nefret etmene neden olan, seni saldırgan yapan bir bağımlılıktan kurtulmuş olacaksın. Bu bağımlılık ciddi bir bağımlılık gençler. Bu bağımlılık bildiğiniz bağımlılıklardan da beter. Çünkü zulanızda sınırsız olarak bulunan bir zehire bağımlısınız. Bitince yenisini tedarik etmekle bile uğraşmanıza gerek yok. Zaten sizin ağzınıza yüzünüze fazlasıyla kürek kürek tıkıyorlar. 
TAKINTI HALİNE GETİRDİĞİNİZ SORULAR VE DÜŞÜNCELER.
Kendinizi neden eksik hissediyorsunuz? Aklınızdan nasıl sorular geçiyor? Bunları bulmanız gerekir gençler. Bu soruların neye benzediğini buraya yazarak bu soruları sahiplenmenize neden olacağım için yazmıyorum. Aşağı yukarı ne demek istediğimi anladınız. Bunları bir kağıda yazıp sakin kafayla bunları çürütün. ve O kağıdın resmini çekip saklayın. Aklınıza bu kötü düşünceler geldikçe de onlara verdiğiniz cevapları okuyun.
CİNSELLİK İLE PMO'NUN ALAKASIZ OLDUĞUNUN FARKINDA OLUN.
Evet gençler. Söylemek istiyorum ki, PMO ile cinsellik aynı şey değil. Affedersiniz de, o yüksek bütçeli filmlerdeki her şey sosyal medyadaki esktrem çiğ köfte sunum videolarına benziyor. Halbuki gerçekte yediğiniz çiğ köftenin o görüntülerle alakası yok.
"YA İLERİDE KİMSEYLE BİRLİKTE OLAMAZSAM?"
Kimseyle birlikte olmamanın kötü olduğu düşüncesi genelde bize sosyal medya, televizyon ve çevreden dayatılır. Halbuki kendilerine baktığınız zaman, kavga gürültü içindedirler. Zannettiğiniz gibi bir huzur olmaz genelde. Hele ki rastgele bir kişiyle ilişki yaşarsanız. Mükemmel insanla denk gelseniz bile her şey düzleme gireceği için başlangıçtaki kadar sevinmeyeceksiniz. Bir defa bunu aradan çıkaralım: İlişkiler kendi başına huzur getirmez. İşin cinsellik boyutuna gelirsek de, genelde düşündüğünüz gibi olmuyor. Yine huzur getirmiyor. Peki ben yaşadım mı? Hayır. Nereden biliyorum? Çocukken bana yeni ayakkabı alındığı için ilk birkaç gün sevinmiştim. Sonrasında unuttum tabii. Yani demek istediğim, anlam yüklemeyi bırakın. Bunlara ihtiyacınız olmadığının farkında olun. Kendi başınıza ayakta durmayı bilin ki, ileride korktuğunuz başınıza geldiği zaman yıkılmayın.
"NOFAP YAPARAK HAYATI YAŞAMAKTAN KAÇINAMAYIZ."
Senin hayatın üç dakika mı yavrum? O ne biçim laf öyle.
"PEKİ NOFAP BANA NE KAZANDIRACAK?"
Herkes üstüne atlayacak. Memleketin en havalı erkeği olacaksın. Şöyle alfa, böyle sigma olacaksın... Hayır be yavrum