Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hiç Kimse Tarafından Sevilmedim

8erk

Ay Yolcusu
Beyler gerçekten sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Şu an 17 yaşındayım küçükken sevilirdim, biliyorum ama ergenliğe girdikten sonra artık etrafımdaki insanlar bana daha az ilgi göstermeye başladı çünkü boyum yaşıtlarıma göre çok daha hızlı uzamıştı. 12 yaşında 165 tim. Sınıfta bi gürbüz olur ya o bendim ama öyle olmayı kim ister yani insanlar sizden korkuyorlar falan korktuklarını söylemeseler de hissediyordum korktuklarını. Ben de bu yüzden fazla konuşmak istemedim, normalde aşırı enerjik bi insanımdır biraz hiperaktifliğim bile var hatta. Ama artık sınıfta arka sırada oturan sadece uyuyan eleman liseye başladığımdan beri benim bu beni insanlardan baya uzaklaştırdı. Hiç ailen de mi sevmedi? falan derseniz 7,8 ay oluyor annem terk edeli. Babamla diyaloğumuz zaten küçüklükten beri yoktu. Baba figürü olmadan büyüdüm. İyi ki 12 yaşında basketbola başladım ki en iyi rol model olacak insanları görebildim. Annen terk etmeden önce hiç sevmez miydi? derseniz de bilmiyorum anne gibi mi seviyordu yoksa başka bi şey gibi mi? Söylemeye bile utanıyorum ama bilmiyorum. Çünkü karşılaştırabileceğim başka bi sevgi yok Annem demek de istemiyorum. Kadın iyi ki de gitti çünkü son zamanlarda bana olan sevgisinin biraz fazla saçma sapan olduğunu sezmiştim ve tabiki de artık normal bi şekilde konuşmuyordum. Bi iki hafta sonra da gitti iyi ki de gitti. Gitmemiş olsa büyük ihtimal bunları yazan bi insan da olmazdı. Ne diyordum insanlardan uzaklaştım baya asosyal oldum. Babamın yaşattığı şeyler kafayı yeme noktasına gelmeme sebep oldu.

Türkiye şartlarında zaten aileniz büyük ihtimal fakirdir. Babamın öyle sabit bi işi yoktur, maaşlı değildir, ne zaman nerden para geleceği belli olmaz ama gelir. Geldiği zaman ne yapmasını beklersiniz? Normal bir babanın çocuklarının karnını doyurmasını beklersiniz. Ama o adam pavyona gider ben de evde aç kalırım. Böyle şeyler yaşayan bi insan olarak kafayı yiyecektim. Psikopat gibi düşünmeye başlamıştım. Okuldaki insanlar zaten iyi davranmıyor sırf uyuduğumdan. Kafamda saçma sapan senaryolar çeviriyordum onların ve benim başrolde olduğum senaryolar. Ama şu an o şekilde hissetmiyorum atlattım gibi. Ama hala daha içimde bi şeyler var gibi de hissediyorum. Erkeklerin ilgilenmemesi umrumda değil. Boyum şuan 193 kızların dikkatini çekiyor ama konuşamıyorum. Çünkü beni hiç bir zaman o şekilde görmüyorlar kedi gibi yok hamster gibi baktıklarını hissediyorum. Öyle bi insan değilim, acınacak bi insan, değilim öyle bi yanım yok, sadece bu koyuyor adama. Kızların seni pısırık olarak görmeleri. AMA 12 yaşında basketbolla tanışıp spor yapmam, bi şey için çalışmam ve bunun sayesinde insanların bana olan saygısının artması, bana çalışınca istediğim hayatın olabileceğini, imkansız olmadığını gösterdi. 15 yaşında nofaple tanışmam da kremanın üzerindeki kiraz (tabiki de şeker yemiyorum). Ama basketbolu bıraktım (yazarken bile acıtıyor). Hala spor yapmaya devam ediyorum. Küçüklükten beri iyi yaptığım bir şeye sarıldım şu an o beni hayatta tutuyor. resim çizmek, ama (ama ama ama) diğer insanların resim çizen, sanatla uğraşan insanları pısırık, entel olarak görmeleri de beni benden alıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum, keşke insanlar sanatın sadece fular takan insanların yaptığı bir şey olarak görmese. Tabi bunda bizim salak dizilerimizin de katkısı var. Umarım şu an hayattan tek istediğim gelecekte hakettiğim saygıyı bana verecek insanlarla tanışmak.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Lazkopat

Emektar Üye
Beyler gerçekten sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Şu an 17 yaşındayım küçükken sevilirdim, biliyorum ama ergenliğe girdikten sonra artık etrafımdaki insanlar bana daha az ilgi göstermeye başladı çünkü boyum yaşıtlarıma göre çok daha hızlı uzamıştı. 12 yaşında 165 tim. Sınıfta bi gürbüz olur ya o bendim ama öyle olmayı kim ister yani insanlar sizden korkuyorlar falan korktuklarını söylemeseler de hissediyordum korktuklarını. Ben de bu yüzden fazla konuşmak istemedim, normalde aşırı enerjik bi insanımdır biraz hiperaktifliğim bile var hatta. Ama artık sınıfta arka sırada oturan sadece uyuyan eleman liseye başladığımdan beri benim bu beni insanlardan baya uzaklaştırdı. Hiç ailen de mi sevmedi? falan derseniz 7,8 ay oluyor annem terk edeli. Babamla diyaloğumuz zaten küçüklükten beri yoktu. Baba figürü olmadan büyüdüm. İyi ki 12 yaşında basketbola başladım ki en iyi rol model olacak insanları görebildim. Annen terk etmeden önce hiç sevmez miydi? derseniz de bilmiyorum anne gibi mi seviyordu yoksa başka bi şey gibi mi? Söylemeye bile utanıyorum ama bilmiyorum. Çünkü karşılaştırabileceğim başka bi sevgi yok Annem demek de istemiyorum. Kadın iyi ki de gitti çünkü son zamanlarda bana olan sevgisinin biraz fazla saçma sapan olduğunu sezmiştim ve tabiki de artık normal bi şekilde konuşmuyordum. Bi iki hafta sonra da gitti iyi ki de gitti. Gitmemiş olsa büyük ihtimal bunları yazan bi insan da olmazdı. Ne diyordum insanlardan uzaklaştım baya asosyal oldum. Babamın yaşattığı şeyler kafayı yeme noktasına gelmeme sebep oldu.

Türkiye şartlarında zaten aileniz büyük ihtimal fakirdir. Babamın öyle sabit bi işi yoktur, maaşlı değildir, ne zaman nerden para geleceği belli olmaz ama gelir. Geldiği zaman ne yapmasını beklersiniz? Normal bir babanın çocuklarının karnını doyurmasını beklersiniz. Ama o adam pavyona gider ben de evde aç kalırım. Böyle şeyler yaşayan bi insan olarak kafayı yiyecektim. Psikopat gibi düşünmeye başlamıştım. Okuldaki insanlar zaten iyi davranmıyor sırf uyuduğumdan. Kafamda saçma sapan senaryolar çeviriyordum onların ve benim başrolde olduğum senaryolar. Ama şu an o şekilde hissetmiyorum atlattım gibi. Ama hala daha içimde bi şeyler var gibi de hissediyorum. Erkeklerin ilgilenmemesi umrumda değil. Boyum şuan 193 kızların dikkatini çekiyor ama konuşamıyorum. Çünkü beni hiç bir zaman o şekilde görmüyorlar kedi gibi yok hamster gibi baktıklarını hissediyorum. Öyle bi insan değilim, acınacak bi insan, değilim öyle bi yanım yok, sadece bu koyuyor adama. Kızların seni pısırık olarak görmeleri. AMA 12 yaşında basketbolla tanışıp spor yapmam, bi şey için çalışmam ve bunun sayesinde insanların bana olan saygısının artması, bana çalışınca istediğim hayatın olabileceğini, imkansız olmadığını gösterdi. 15 yaşında nofaple tanışmam da kremanın üzerindeki kiraz (tabiki de şeker yemiyorum). Ama basketbolu bıraktım (yazarken bile acıtıyor). Hala spor yapmaya devam ediyorum. Küçüklükten beri iyi yaptığım bir şeye sarıldım şu an o beni hayatta tutuyor. resim çizmek, ama (ama ama ama) diğer insanların resim çizen, sanatla uğraşan insanları pısırık, entel olarak görmeleri de beni benden alıyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum, keşke insanlar sanatın sadece fular takan insanların yaptığı bir şey olarak görmese. Tabi bunda bizim salak dizilerimizin de katkısı var. Umarım şu an hayattan tek istediğim gelecekte hakettiğim saygıyı bana verecek insanlarla tanışmak.
Yani şimdi akıl veren çok olur ama para veren olmaz. Tek başına geçinebiliyor ve eğitimine devam edebiliyorsundur umarım. Bize karşı gerçek sevgi duyan tek şey ailemizdir ve senin buradan yaralı olman baya kötü olmuş. İleride çocuklarının annesi bile sana gerçek bir sevgi göstermez aslında diye düşünüyorum. Şimdi nofap yap vs diyeceğim. Ama nofap senin ruhasal bunalımına ne kadar iyi gelir onu da bilmiyorum. Belki bu forumdan gerçekten iyi niyetli biri seninle yaşamak isteyeebilir. Ne desem bilemiyorum. Umarım bir gün birilerinin seni gerçekten sevdiğini hissedersin. Sanatçılık kısmına gelecek olursak. Benim de sanatçı yönüm var. Ben de söz yazıyorum. Bir anda gelen ilhamla :) Şarkılara cover yapıyorum.(Sesim orta sayılır. Bazı şarkılara güzel uyuyor. Youtube da paylaşmayı düşünüyorum.) Şu anlık hobi benim için. Çizim yapmıştım ve instada paylaşıyordum. Ancak bana öyle zayıf pısırık bir insan gibi bakmadılar.

izleyici1

Yoda
kardeş basketbol oynamak resim çizmek insanın karnını doyurmaz
baban para vermiyorsa anne sevgiside yoksa zaten ölmüşsün
tavsiyem okul hayatını bırak ve işe gir
önce para işini halletmen gerekiyor
aileni cahil insanlar olarak kabul et
bilmiyorum annen sana cinsel mi yaklaştıki bu nefret var
buradaki kardeşlerine güvenebilirsin
tavsiyem bir an önce işe girmen
okumak zaten bu devirde boş iş

yunusylmaz

Yeni Üye
Reis biz erkeğiz istediğimiz ilgiyi alamayız . insanlar bizi önemsemezler . senin duygularının insanlar için gram önemi yoktur ( anne baba kardes) dışında ama sen anne ve babamda umursamıyor diyosun . senin işin daha zor. Sana tek tavsiyemm sokak kedisi gibi sevgi bekleme kimseye beğendirmeye uğraşma kendini ya baskette ilerle ya da iş kur hayatına bak . Yarın öbür gün seni sevecek birini bulursun ki (elbet karşına çıkacak emin ol) sonra düzene girer hayatın

8erk

Ay Yolcusu
Reis biz erkeğiz istediğimiz ilgiyi alamayız . insanlar bizi önemsemezler . senin duygularının insanlar için gram önemi yoktur ( anne baba kardes) dışında ama sen anne ve babamda umursamıyor diyosun . senin işin daha zor. Sana tek tavsiyemm sokak kedisi gibi sevgi bekleme kimseye beğendirmeye uğraşma kendini ya baskette ilerle ya da iş kur hayatına bak . Yarın öbür gün seni sevecek birini bulursun ki (elbet karşına çıkacak emin ol) sonra düzene girer hayatın
Bilmiyosun sana destek verebilecek bi kişi bile olmadığında mücadele etmen daha zorlaşıyor

8erk

Ay Yolcusu
Yani şimdi akıl veren çok olur ama para veren olmaz. Tek başına geçinebiliyor ve eğitimine devam edebiliyorsundur umarım. Bize karşı gerçek sevgi duyan tek şey ailemizdir ve senin buradan yaralı olman baya kötü olmuş. İleride çocuklarının annesi bile sana gerçek bir sevgi göstermez aslında diye düşünüyorum. Şimdi nofap yap vs diyeceğim. Ama nofap senin ruhasal bunalımına ne kadar iyi gelir onu da bilmiyorum. Belki bu forumdan gerçekten iyi niyetli biri seninle yaşamak isteyeebilir. Ne desem bilemiyorum. Umarım bir gün birilerinin seni gerçekten sevdiğini hissedersin. Sanatçılık kısmına gelecek olursak. Benim de sanatçı yönüm var. Ben de söz yazıyorum. Bir anda gelen ilhamla :) Şarkılara cover yapıyorum.(Sesim orta sayılır. Bazı şarkılara güzel uyuyor. Youtube da paylaşmayı düşünüyorum.) Şu anlık hobi benim için. Çizim yapmıştım ve instada paylaşıyordum. Ancak bana öyle zayıf pısırık bir insan gibi bakmadılar.
İleride çocuklarının annesi bile sana gerçek bir sevgi göstermez derken ne demek istedin tam anlamadım

BloodRien

Yoda

1. Nofapte kaçıncı günde olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle yap yapıyorsanda devam et bu sana duygusal gücü vericektir
2. Kız konularında redpill i öğren çok güçlü bir hayat felsefen olmuş olucak
3. Sevilmek zorunda değilsin illa birisi çıkıcak
4. Bir işe gir okulla beraber idare edebiliceğin bir iş sonra kendi zekana veya isteğine göre mezuna kal adam gibi bir burslu üniversiteye gir
5. 5 yıl içinde yapıcağın hedefler belirle
6. Seni senden başka kimse umursamıycağını bil hatta sana şunu söyliyim bu yazıyı yazarken ben like için yazdığımı ve kendi çıkarlarım için olduğunu düşünerek oku
7. Kendini sev
8. Seni geliştiricek her şeyi yap ve iyi bir centilmen iyi bir erkek ol
9. Para biriktir biriktirdiğin parayı altına yatır borsayı takip et
10. Dinlen ama pes etme

çok zorlu **k gibi hayatın var kolaylıklar dilerim zamanın az hemen bütün yazdıklarıma başlasan çok iyi olur yoksa dahada kötüye gidebilirsin

8erk

Ay Yolcusu
1. Nofapte kaçıncı günde olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle yap yapıyorsanda devam et bu sana duygusal gücü vericektir
2. Kız konularında redpill i öğren çok güçlü bir hayat felsefen olmuş olucak
3. Sevilmek zorunda değilsin illa birisi çıkıcak
4. Bir işe gir okulla beraber idare edebiliceğin bir iş sonra kendi zekana veya isteğine göre mezuna kal adam gibi bir burslu üniversiteye gir
5. 5 yıl içinde yapıcağın hedefler belirle
6. Seni senden başka kimse umursamıycağını bil hatta sana şunu söyliyim bu yazıyı yazarken ben like için yazdığımı ve kendi çıkarlarım için olduğunu düşünerek oku
7. Kendini sev
8. Seni geliştiricek her şeyi yap ve iyi bir centilmen iyi bir erkek ol
9. Para biriktir biriktirdiğin parayı altına yatır borsayı takip et
10. Dinlen ama pes etme

çok zorlu **k gibi hayatın var kolaylıklar dilerim zamanın az hemen bütün yazdıklarıma başlasan çok iyi olur yoksa dahada kötüye gidebilirsin
Nofape 15 yaşında başladım 230 günlere kadar gelmiştim ama hayatım b*ka sarmadan önceydi ama insan her şeye alışıyo aslında hayatımın böyle olmasından hiç de şikayetçi değilim sadece insanların saygı göstermemesinden şikayetçiydim ama dim şimdi anlıyprum ki aynı yolda olan insanlar beni gayette iyi anlıyorlar ve saygı gösteriyorlar aptallık bendeymiş saçma sapan insanlardan daha kendi düşünceleri olmayan insanlardan saygı bekliyorum neyse şu an relapse olup olup duruyorum 3 günde bir bir de arka arkaya oluyor bi taneyle de kalmıyor redpilli blackpilli de bilirim ama herkesin diğer insanlardan saygı beklemememi söylemesi uyandırdı hepinize teşekkür ederim

Darth Vader

Ay Yolcusu
Dostum tek başına, daha güçlü olarak çıkacaksın o girdaptan inan bana.Bende benzer bir girdabın içindeydim uzun süredir, yavaş yavaş çıkıyorum sanırım, senin yaşında seninkine benzeyen bir hayatım vardı sürekli agresiftim, kafamda hayaller kurardım herkese düşmanımmış gibi bakardım, etrafıma bir duvar örmüştüm çoğu kişiyi yanaştırmazdım o duvarın yakınına.Bu davranışlar seni geliştirmeyecek aksine girdabın içinde boğulma riskin artacak o yüzden yetenekli olduğun konuda kendini geliştir ve derslerini sakın aksatma ben aksatırdım o zamanlar şuanda da onun pişmanlığını yaşıyorum.. şuan yaşım 21.Hiçbir şey senden önemli değil, başına gelen hiçbirşey boşuna değil aksine seni dahada güçlü yapacak olan olaylar bunlar, yeterki benliğini, içindeki çocuğu kaybetme.Para konusu ise eğer ihtiyacın varsa part time bir işte çalışabilirsin şuanlık.Yada yazın çalışıp kışın o yazın kazandığın paralarla idare edebilirsin.Kısacası mutlu olmaya bak, en azından çabala.

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Eline bir kalem kağıt al ve sürekli kendine sorular sor ve kök inancı bul örnek veriyorum mesela.

-İnsanlar neden beni sevmez?
-Çünkü sevilmeyi hak etmiyorum
-Neden sevilmeyi hak etmiyorum
-Çunku yetersizim
-Neden yetersiz hissediyorum
-Çunku sevilmek için yararlı olmam lazım

Burada ki kök inanç yetersizlik ve yararsız olmak. Bu sadece bir örnekti en iyisini sen bilirsin.
Bulduğun kök inancı araştırarak bu durumdan çıkabilirsin.

BloodRien

Yoda
Nofape 15 yaşında başladım 230 günlere kadar gelmiştim ama hayatım b*ka sarmadan önceydi ama insan her şeye alışıyo aslında hayatımın böyle olmasından hiç de şikayetçi değilim sadece insanların saygı göstermemesinden şikayetçiydim ama dim şimdi anlıyprum ki aynı yolda olan insanlar beni gayette iyi anlıyorlar ve saygı gösteriyorlar aptallık bendeymiş saçma sapan insanlardan daha kendi düşünceleri olmayan insanlardan saygı bekliyorum neyse şu an relapse olup olup duruyorum 3 günde bir bir de arka arkaya oluyor bi taneyle de kalmıyor redpilli blackpilli de bilirim ama herkesin diğer insanlardan saygı beklemememi söylemesi uyandırdı hepinize teşekkür ederim
Bir tavsiyem daha var bol bol sen saygı duyan taraf ol hep doğru kişileri etrafına toplarsın cömertce yaklaş bende bugün araştırmaya başladım adabı münaşeret kurallarını edep öğreyorum sosyal normlara uymak her alanda bizi ileri taşır saygı göstersinler göstermesinler sen göster tabi seni sinirlendiricekleri durum olduğunda buna karşıda çık

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Eline bir kalem kağıt al ve sürekli kendine sorular sor ve kök inancı bul örnek veriyorum mesela.

-İnsanlar neden beni sevmez?
-Çünkü sevilmeyi hak etmiyorum
-Neden sevilmeyi hak etmiyorum
-Çunku yetersizim
-Neden yetersiz hissediyorum
-Çunku sevilmek için yararlı olmam lazım

Burada ki kök inanç yetersizlik ve yararsız olmak. Bu sadece bir örnekti en iyisini sen bilirsin.
Bulduğun kök inancı araştırarak bu durumdan çıkabilirsin.
Bu yöntem gerçekten çok etkili, ben de kendimi kötü hissettiğimde rahatsız edici duyguları yok etmekte kullanıyorum bunu.

Tanjiro

Merkür Yolcusu
kardeş basketbol oynamak resim çizmek insanın karnını doyurmaz
baban para vermiyorsa anne sevgiside yoksa zaten ölmüşsün
tavsiyem okul hayatını bırak ve işe gir
önce para işini halletmen gerekiyor
aileni cahil insanlar olarak kabul et
bilmiyorum annen sana cinsel mi yaklaştıki bu nefret var
buradaki kardeşlerine güvenebilirsin
tavsiyem bir an önce işe girmen
okumak zaten bu devirde boş iş
İnsanlara karşı nasıl cümle kuracağını öğren bence. Nofapın buna bir çaresi yok.

Gelişimsabırister

Uranüs Yolcusu
Cok üzüldüm sana. Allah yardımcın olsun. Annenle yaşasan olmaz mı diyecektim ki annenle de aran kötüymüş. Bence arkadaş edinmelisin. Samimi arkadaş, siradan insanlar değil. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama. Sözler köşkü çinaralti gibi yerler var ya, orda çok samimi insanlar var bence onların arasına katılabilirsin. Derslerine iyi çalış. Biliyorum zor ve mutsuzsun. Ama hayat hiçbir zaman güllük gülistanlık değil hep çaba harcamamiz gerekiyor. Acılar bizi olgunlaştırır ve acıyı bir güce dönüştürebilirsek sonucu cok guzel olabilir. İlerde hayatın değişecek bu hep böyle sürmeyecek sen büyüyeceksin. İşte büyüdüğünde pişman olmamak için bi hedefin olsun bi meslek edinmeye çalış. Dış görünüş hiçbir şey değildir. Önemli olan kendini nasıl ifade ettiğin. İnsanlar senden cekiniyor olsalar bile sen onlarla konuşursan önyargilari geçer. Geride durma yani konuş. Öğretmenlerinden samimi gördüğün insanlardan yardım iste derdini anlat bence. Destek almaktan çekinme. Ne olursa olsun bu hayat devam ediyor mücadele devam ediyor. Senin imtihanın zorsa daha zorlari olduğunu da bil. Ukrayna'daki savaşı düşün. Bunu gerçekten yap sana iyi gelecek.

jesus tod

Ay Yolcusu
Babamın yaşattığı şeyler kafayı yeme noktasına gelmeme sebep oldu.
Çünkü beni hiç bir zaman o şekilde görmüyorlar kedi gibi yok hamster gibi baktıklarını hissediyorum.
Durumlara düşüncelerini etiket gibi yapıştırmışsın.

Bu etiketleri niye değiştirmeyesin?

Küçük yaşta sevgi görmeyenler ilerleyen zamanda acınası, pısırık ve çekingen oluyor.

Eğer böyle değilsen sorun yok biraz cesaretle güzel sonuçlara ulaşabilirsin.

Diğer insanların senin hakkındaki düşüncelerini yazmışsın. (Tahmin etmişsin)

Büyük ihtimalle bu tahminlerinde yanılıyorsun.

Herkes kendisi hakkında negatif düşünür ve kimse kimseyi fazla umursamıyor.

Negatif düşüncelerden kurtulduğunda hayata daha doğru bakarsın.

Diyaframdan derin nefes almak işe yarar.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6