minimalistbirisi
Ay Yolcusu
Selamlar. 24 yaşında bir bireyim. yaklaşık 14 senedir bagımlıyım. bagımlı oldugumu yaklaşık 5 sene önce ögrendim. yaklaşık 2 sene gibi sürecim oldu. pandemiden sonra eve kapandıktan sonra bagımlılıgım tekrardan nüks etti ve bagımlı hale geldim. o günden bu yana sürekli relapse olarak ilerledim. bazen 50 gün bazen 30 gün süreçlerim oldu ve devam ediyor. beni bagımlılıga iten nedenleri araştırdım ve bulduguma inanıyorum. ben genellikle kavga ettiğimde, sevgisiz kaldıgımda bu bagımlılıga yöneliyorum. en son ki relapse olma hikayem. sevgilimlen ayrıldıktan sonra olmuştu. şimdi ise kpss sınavına hazırlanıyorum 31 temmuzda girmiştim fakat iptal oldu. kitap başına geçince odaklanamama sorunumun oldugumu fark ettim. nofap yaparken üniversitede ortalamam 3.45 gibi bir şey olmuştu.o zamanlar mutluydum. şimdi bagımlılık tekrardan ortaya çıkınca o eski beni özlüyorum. eski bene tekrardan kavuşmak için bu hastalıktan kaçıyorum. sürecimin 0.günü. sürecimin nasıl ilerlediğini gün içerisinde neler yaptıgımı buraya yazacagım. inşallah en kısa sürede bu bagımlılıktan kurtuluruz. herkese başarılar dilerim