Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hazlar-Kimlik Oluşumu-Önceliklerin Belirlenmesi

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Hangi tür hazları alışkanlık haline getirdiğimiz çok önemlidir.
Çünkü hazlar;kişisel gelişimin düzeyi ve hayatımızdaki önceliklerin belirlenmesi açısından çok etkili oluyor.
Düşük haz odakları(ucuz dopamin kaynakları) ile Yüksek haz odakları(pahalı dopamin kaynakları)var.
Bu haz odaklarıyla kurduğumuz ilişkinin düzeyi nasıl ise;kimliğimiz buna göre şekilleniyor ve hayatımızdaki önceliklerimizide belirlerkende bu durum bizi çok etkiliyor.
Ben bu konuyla alakalı olarak hayatında birşeyler denemiş-yanılmış,gözlemlemiş biriyim.
Konuya ilişkin olan durum;Hayatımda tecrübeyle sabit olarak var olan birşey olduğunu düşünmem sebebiyle,kendi adıma bir gerçekliği olduğunu düşünüyorum,bu sebeble burda paylaşmak istedim.

Konuyla alakalı olarak sizlerde düşüncelerinizi yorum kısmına paylaşırsanız,hepimiz açısından iyi olur.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6