Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Güzel Bir Süreç Sonrası Çöküş

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Aylar önce 1 ay boyunca nofap yaptım.Herşey güzel gidiyordu,tetikleyicilere maruz kalmıyordum,krizlere çok fazla girmiyordum.Nofapin etkilerini alıyordum.Herşey rayındaydı yani.Sonrasına kendi isteğimle 30 . günden sonra bozdum.Ne olduysa ondan sonra oldu.Tekrardan pmo ya başladım.Hatta nofaple tanısmadan önceki hâlimden daha kötü oldu.Günde minimum 2 maksimum 4 kere yapmaya başladım.Eskiden bu kadar olmuyordu.Bunun yanında birde cinsel kıskançlık/gelecek cinsellik kaygısı oluştu.İlişkiye giren insanları duyunca,yaşananlar anlatılınca "bana sıra ne zaman gelecek,nasıl gelişecek" gibi soruları çokça düşündüğümde oldu.Eski halimden eser kalmadı anlayacağınız.Bırakınca sarpa sardı.O nofapten sonra en fazla 1 hafta yapmadığım oldu ondan sonra yine devam ettim.Çok sıkıldım bu durumdan.Nasıl hareket etmem,ne yapmam gerek?

Son düzenleme:

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
Aylar önce 1 ay boyunca nofap yaptım.Herşey güzel gidiyordu,tetikleyicilere maruz kalmıyordum,krizlere çok fazla girmiyordum.Nofapin etkilerini alıyordum.Herşey rayındaydı yani.Sonrasına kendi isteğimle 30 . günden sonra bozdum.Ne olduysa ondan sonra oldu.Tekrardan pmo ya başladım.Hatta nofaple tanısmadan önceki hâlimden daha kötü oldu.Günde minimum 2 maksimum 4 kere yapmaya başladım.Eskiden bu kadar olmuyordu.Bunun yanında birde cinsel kıskançlık/gelecek cinsellik kaygısı oluştu.İlişkiye giren insanları duyunca,yaşananlar anlatılınca "bana sıra ne zaman gelecek,nasıl gelişecek" gibi soruları çokça düşündüğümde oldu.Eski halimden eser kalmadı anlayacağınız.Bırakınca sarpa sardı.O nofapten sonra en fazla 1 hafta yapmadığım oldu ondan sonra yine devam ettim.Çok sıkıldım bu durumdan.Nasıl hareket etmem,ne yapmam gerek?
30 gün sürecinde neler yaptın onu düşün bu sürecindede onları yapmaya çalış
Süreci gün sayısını fazla kafaya takma her gün zararlarını araştır özellikle blog yazılarını tüketmeni öneririm
Bide tetikleyicilerden uzak dur seni ne tetikliyor onları bul ve tetikleyicilerden nefret etmeni tavsiye ederim
Sürecimiz daim olsun

mustafa78

Mars Yolcusu
aynı düşünceler bende de var.Diğer ilişkiye giren insanları kıskanıyorum aslında bende istiyorum ama şuanda yok.Ve ileride ilk cinsellik deneyimim nasıl olacak diye kafaya takıyorum.Bu konuda okumalar yapmak kendimizi geliştirmek faydalı olabilir.Seninle aynı durumdayız.

SDG

Yoda

Bir olay olmuş olmalı. 30 günlük sürecinde ne yapıyor ve ne yapmıyordun, ruh halinde ne değişti ? Mesela okulun vardı okulun bitti boşlupa mı düştün, yakın arkadaşın sevgili yaptı bunalıma mı girdin, sınav haftanda mı bozdun, iş yerinde müdürün mü azarladı, kendinden iyi olanlarla kıyaslandığın bir ortama mı girdin, arkadaşınla aran mı bozuldu, evinde rutinin vardı da memlekete gittin rutinin mi bozuldu yani noldu anlatabiliyor muyum.

Kayış nerede koptu, ipler nerede kayıp gitti. Aynı şeyleri yapıp yapıp farklı şeyler mi bekliyorsun.

Niyet tazelemesi yapacaksan forumda bir sürü yazı var oku hocam. Bakınız ;

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Bir olay olmuş olmalı. 30 günlük sürecinde ne yapıyor ve ne yapmıyordun, ruh halinde ne değişti ? Mesela okulun vardı okulun bitti boşlupa mı düştün, yakın arkadaşın sevgili yaptı bunalıma mı girdin, sınav haftanda mı bozdun, iş yerinde müdürün mü azarladı, kendinden iyi olanlarla kıyaslandığın bir ortama mı girdin, arkadaşınla aran mı bozuldu, evinde rutinin vardı da memlekete gittin rutinin mi bozuldu yani noldu anlatabiliyor muyum.

Kayış nerede koptu, ipler nerede kayıp gitti. Aynı şeyleri yapıp yapıp farklı şeyler mi bekliyorsun.

Niyet tazelemesi yapacaksan forumda bir sürü yazı var oku hocam. Bakınız ;

Benim kendi kendime koyduğum bir meydan okumaydı 30 gün.O yüzden bıraktım.30 gün yapmayıp bilerek bozmaya nofap denmez aslında. Ama bu da bana bir nevi nofap gibi oluyor.60 gün hedefliyorum bundan sonra.Daha da ileri gideceğimi düsünemiyorum cok uzun sureler nofap yapmak bana gereksiz geliyor.60 gün yeterli benim için,daha sonrasında 30 gunde veya 60 günde 1 fap hedefliyorum.

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Burada cinsel kaygıları hafifletmek adına süreç dışında Redpill mentalitesine bakmanı öneririm. Youtube'da Truth kanalı var, ek olarak da erkekadam.org sitesindeki yazılar var. Bunlara göz atmanı kesinlikle öneririm, sonrasında Dr. Redpill'e de bakabilirsin. Bunların dışındaki çoğu kaynak ise Redpill'i prim kasmak için abartıyor, sadece kızlara yürüme taktiklerine indirgiyor.

Bahsettiğim kaynaklar kızlara/ilişkilere bakış açını oldukça değiştirecek, bence bir dene derim. Buna ek olarak da süreçte neden 60 günlük bir sınır koyuyorsun ki kendine? Bir insan en az 90-120 gün arası temiz kalmalı ardından ayda bir yapmakta kararlıysa bile bu temiz süreçten sonra bunu devam ettirmeli diye düşünüyorum. Bu fikrimi de bir düşün.

Mesela benim hedefim en başta 90'dı, ben de senin gibi 90'dan sonra süreç aşırı zorlar diye düşünüyordum. Sonrasında 90. gün geldiğinde ilginç bir şekilde dayanabiliyordum ve sürecin getirilerini de baya almıştım, devam ettim. 180. günde bozarım diyordum, yine devam ettim. Bu şekilde yapa yapa şu an 485. günden yazıyorum, emin ol ilerleyen günlerde ihtiyacın bile kalmıyor. Kim bilir belki 500'de bozarım, belki 1000'de... Belki de bozmam, süreç bu yani.

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
süreçte neden 60 günlük bir sınır koyuyorsun ki kendine? Bir insan en az 90-120 gün arası temiz kalmalı ardından ayda bir yapmakta kararlıysa bile bu temiz süreçten sonra bunu devam ettirmeli diye düşünüyorum. Bu fikrimi de bir düşün
Evet temiz süreç ilk başta gerekiyor fakat ben sürecimin 90 gune kadar çıkacağını pek ummuyorum.60tan sonra 90a cıkabilirsem iyidir yine.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6