Sametak256
Jüpiter Yolcusu
Gerçekler,insanların onlara karşı takındığı tavır-tutumlarından bağımsız olarak vardırlar.
Gerçeklerden bi haber olabilir,gerçeklere kayıtsız kalabilirsiniz yada birçok kişi gibi sizde birşeyleri;işinize geldiği gibi yorumlar ve öyle yaparsınız.
Ama bu gerçekler hakkında hiçbirşeyi değiştirmeyecektir.
Bağımlılıklarımız var ve bırakmak zorundayız.
Çünkü bağımlılıklar yüzünden;
zamanla hayatımızda birşeyler bizim için dahada zorlaşacak ve dahada kötüye gidecek.
Yinede birşeyler yapabiliriz.
Ben kendi adıma hayatın gerçekleriyle yüzleştim,sorumluluklarımın farkına vardım.
Çok geç kalmadan sizde hayatın gerçekleriyle yüzleşin ve sorumluluklarınızın farkına varın,ondan sonrada bu doğrultuda ne kadar-ne yapılması gerekiyorsa kendi iyiliğiniz için yapmaya bakın.
Ben kendi iyiliğim için şunları yapmaya başladım:
1)Kendimi birçok açıdan geliştirmeye çalışıyorum.
2)İleri dönük yapacağım şeyler için gerekli hazırlıkları yapmaya çalışıyorum.
3)İleri dönük karşılaşacağım problemlere ilişkin gerekli hazırlıkları yapmaya çalışıyorum.
Peki bunları niçin yapıyorum?
Tabikide "Kendi İyiliğim İçin."
Peki bağımlılıklarımı bırakmasaydım ne olurdu?!
İlerde birçok şey benim için dahada kötü olucaktı elbet ve bu şekilde kendime kötülük etmiş olucaktım.
Kendinize şu üç soruyu sorun:
1)Kendime karşı ne kadar dürüsttüm?
2)Kendimi ne kadar düşünüyorum?
3)Geleceğimi ne kadar düşünüyorum?
Gerçeklerden bi haber olabilir,gerçeklere kayıtsız kalabilirsiniz yada birçok kişi gibi sizde birşeyleri;işinize geldiği gibi yorumlar ve öyle yaparsınız.
Ama bu gerçekler hakkında hiçbirşeyi değiştirmeyecektir.
Bağımlılıklarımız var ve bırakmak zorundayız.
Çünkü bağımlılıklar yüzünden;
zamanla hayatımızda birşeyler bizim için dahada zorlaşacak ve dahada kötüye gidecek.
Yinede birşeyler yapabiliriz.
Ben kendi adıma hayatın gerçekleriyle yüzleştim,sorumluluklarımın farkına vardım.
Çok geç kalmadan sizde hayatın gerçekleriyle yüzleşin ve sorumluluklarınızın farkına varın,ondan sonrada bu doğrultuda ne kadar-ne yapılması gerekiyorsa kendi iyiliğiniz için yapmaya bakın.
Ben kendi iyiliğim için şunları yapmaya başladım:
1)Kendimi birçok açıdan geliştirmeye çalışıyorum.
2)İleri dönük yapacağım şeyler için gerekli hazırlıkları yapmaya çalışıyorum.
3)İleri dönük karşılaşacağım problemlere ilişkin gerekli hazırlıkları yapmaya çalışıyorum.
Peki bunları niçin yapıyorum?
Tabikide "Kendi İyiliğim İçin."
Peki bağımlılıklarımı bırakmasaydım ne olurdu?!
İlerde birçok şey benim için dahada kötü olucaktı elbet ve bu şekilde kendime kötülük etmiş olucaktım.
Kendinize şu üç soruyu sorun:
1)Kendime karşı ne kadar dürüsttüm?
2)Kendimi ne kadar düşünüyorum?
3)Geleceğimi ne kadar düşünüyorum?
Son düzenleme: