Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Flatline Dönemi

Cncci

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba, uzun süredir nofap yapıyorum.Eskiden ağır bağımlıydım.Şuan gün bile tutmuyorum.Tetikleyici şu bu baksam bile aklıma gelmiyor.

Nofapın enerjime etkisi çok fazlaydı.
Yerimde duramaz olmuştum.Sosyal ortamlarda acayip aktiftim.

Ama son 2 haftadır aşırı isteksizlik var üzerimde.Bugun yürüyüş yapamadım geri eve döndüm.İşe zor gidiyor zor uyanıyorum, rüyalarım çok derinleşti gerçek hayatta gibi yaşıyorum.

Flatline etkisi bu mu oluyor?Çok sıkıcı bir durum.Nasıl çıkarım bu durumdan.

kral6666

Yoda
Öncelikle sürecinizi tebrik ederim.Süreçten rutinlerinizi devam ettirerek ve zamanla çıkarsınız.Rutinlerinizi bozmamanız önemli çünkü zamanınızı dolduran şeyler eksildiğinde o zamanı pmo ile doldurma isteği artar.

Cncci

Yeni Üye
Öncelikle sürecinizi tebrik ederim.Süreçten rutinlerinizi devam ettirerek ve zamanla çıkarsınız.Rutinlerinizi bozmamanız önemli çünkü zamanınızı dolduran şeyler eksildiğinde o zamanı pmo ile doldurma isteği artar.
İngilizce kursu ve fotografla ilgileniyorum.
Süreci bozmamayı hedefliyorum, bi kaç kez zorunda olduğum için çok fazla tetikleyiciye maruz kaldım.Etkilensemde elim gitmedi.Emekleri heba edemem :)
Sadece bu flatline olayı hayattan soğuttu.

in regeneratione

Ay Yolcusu
İngilizce kursu ve fotografla ilgileniyorum.
Süreci bozmamayı hedefliyorum, bi kaç kez zorunda olduğum için çok fazla tetikleyiciye maruz kaldım.Etkilensemde elim gitmedi.Emekleri heba edemem :)
Sadece bu flatline olayı hayattan soğut
hocam özel değilse ortalama kaç gün olmuştur? gün tutmadığınızı söylediniz ama yaklaşık bir tahmininiz vardır

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6