ümitbaba60
Yeni Fapstronot
Fazla yapılırsa varikosele yol açıp kısırlık yapar mı ürologlar yapmaz diyor ?
Yapmaz tabi ki.Fazla yapılırsa varikosele yol açıp kısırlık yapar mı ürologlar yapmaz diyor ?
Kimisi yapar diyor ben anlamadımYapmaz tabi ki.
Erken boşalma yaptı sadece zarar olarakYablis masturbasyonla penisine zarar verebilirsin o kesin
Niye kısır olasın neredeyse her erkek yapar mastürbasyonu o zaman neslimiz ilerleyemezdi abartıyorlar.Kimisi yapar diyor ben anlamadım
Yok çok yapınca dedimNiye kısır olasın neredeyse her erkek yapar mastürbasyonu o zaman neslimiz ilerleyemezdi abartıyorlar.
Hocam en başta bunu siz mi fark ettiniz yoksa doktor mu? Ve şu anda bu dediğiniz durum doktor yani ürolog tarafından tanısı koyulan bir durum mu? Geçmiş olsun.Bende de varikosel var cift taraflı
Sanmıyorum ürologlara mastürbasyon hakkında psikolojik olarak güvenmiyorum ama fiziksel olarak yalan söylemezler.Yok çok yapınca dedim
Çoğu ürolog kısırlık yapmaz diyo ne kadar doğru bilmem kısırlık kalıtsal olabilirSanmıyorum ürologlara mastürbasyon hakkında psikolojik olarak güvenmiyorum ama fiziksel olarak yalan söylemezler.
Kardeşim mastürbasyon varikosel veya kısırlık yapmaz bunları kimden duydun ki travmatik mastürbasyon yaptığın zaman sadece penise zarar verirsin zararları ise şunlardırÇoğu ürolog kısırlık yapmaz diyo ne kadar doğru bilmem kısırlık kalıtsal olabilir
Anladım son 2 senedir çok yaptım ama 1 senedir iyice azalttım istesem yapmıyorumKardeşim mastürbasyon varikosel veya kısırlık yapmaz bunları kimden duydun ki travmatik mastürbasyon yaptığın zaman sadece penise zarar verirsin zararları ise şunlardır
-ereksiyon
-peniste eğrilik
-peniste şişme
-erken boşalma, geç boşalma
-penis derisinde incelme
Hiç yapmaAnladım son 2 senedir çok yaptım ama 1 senedir iyice azalttım istesem yapmıyorum
Ben iradeliyim istesem yapmamHiç yapma
Sen yine dikkatli ol bende istesem yapmam diyordum bugün 27 günlük sürecimi bozdum.Ben iradeliyim istesem yapmam
Kardeş kontrol bizde iatesek yapmayızSen yine dikkatli ol bende istesem yapmam diyordum bugün 27 günlük sürecimi bozdum.
Testis sarkması olmuştu bende , ürolojiye gittim. Ultrason cekildi cift taraflı varikosel tanısı koyulduHocam en başta bunu siz mi fark ettiniz yoksa doktor mu? Ve şu anda bu dediğiniz durum doktor yani ürolog tarafından tanısı koyulan bir durum mu? Geçmiş olsun.
Belirtilen neler oluyor varikoselin arada benimde testis sarkık oluyo ama ağrı felan yokTestis sarkması olmuştu bende , ürolojiye gittim. Ultrason cekildi cift taraflı varikosel tanısı koyuldu
Sen yapmaz, diyon ama forumda varikosel olan varKardeşim mastürbasyon varikosel veya kısırlık yapmaz bunları kimden duydun ki travmatik mastürbasyon yaptığın zaman sadece penise zarar verirsin zararları ise şunlardır
-ereksiyon
-peniste eğrilik
-peniste şişme
-erken boşalma, geç boşalma
-penis derisinde incelme