mvhhd88
Venüs Yolcusu
Cinsellik içeren öğelerden ve cinsel davranışlardan topyekûn bunun içerisine nofap dediğimiz mast bırakma eylemide müdahil bunları yapmak ve bunları yaparken alıkonduğumuz sözde katii bağımlılığa sebep olabilen haz verici cinsel davranişları yapmamanın faydaları gözle görülmeyecek kadar küçükmü yoksa hayatımda vuku bulmasına rağmen ben onları bilerek mi inkar ediyorum yoksa bunlardan kendini alıkoymanin net bir faydası yokda bizmi yanilsayarak uydurduk? Hayat devam ederken faydalar arkaplanda gerçekleşiyorda çoğu şey gibi yüzeyde mi değil? Acaba? Dünyanın en cezbedici vücudundan ve cinsel ima içeren görüntülerden bile tiksinir,iğrenir ve hiç haz almaz hale geldim ama anlamsal olarak biyolojik olarakda böyle dersem size yalan söylemiş olurum çünkü biyolojik olarak bunun olması için testisimin olmaması gerek ama anlamsal olarak tiksinti,igrelti ve haz almama biyolojik dürtüyüde dizginliyor anlamsal olan bu durumun oluşma sebebi cinsel kirlilik dünyasından alikonmanin faidelerinin beklentisidir bendeki sizde durum ne?