Laf dalışına bir kez gireceğim ve bu konuda daha fazla mesaj göndermeyeceğim, bilgisiz bilgisiz konuşmayınız kaç tane kitap, makale vb. şey okudun da kanıtlanamaz diyorsun bu tamamen at gözlüklerini takmaktan ibaret. Aç interneti doluca makale var burada "kanıtlanamamış" demek yerine kardeşim ben buna katılmıyorum demeniz daha doğal olurdu ve buna gayet saygı duyarım.
Evrim Teorisine karşı cephe almak yeni bir şey değil bu Charles Darwin'den beri süregelen bir şey. Din ile Evrim birbiri ile çelişen olgular değildir bunu söyleyen ilahiyatçılar mevcut elinin altında internet var aç oku, araştır.
Evrime inanmayanların afaroz edilmeye çalışılmasını ilk kez görüyorum ve cümlen biraz çelişkili. Kanıtlar öne serilip dini sebeplerden ötürü ben buna inanmıyorum, katılmıyorum derseniz yobaz damgasını yersiniz sanırım bunu kastettiniz.
Son olarak daha teori, hipotez, yasa gibi kavramları bilmeden "Teoriler sadece düşünceden ibaret" , "Teoriler kanıtlanırsa yasalara dönüşür" gibi bir çıkarımınız varsa üzgünüm bu konuda gerçekten cahilsiniz. Çok basit örnekler mevcut Kök Hücre Teorisi, Hücre Teorisi, Radyoaktivite Teorisi, Kuantum Teorisi, Kütle Çekim Teorisi, Levha Tektoniği Teorisi, Gazlarda Kinetik Teori, Atom Teorisi, Olasılık Teorisi, Sayı Teorisi, Büyük Patlama Teorisi, Genel Görelilik Teorisi ve aklıma gelmeyen yüzlerce teori var.
Son olarak bir teorinin kanıtlanamadığını ileri sürüyorsanız bunu hakemli akademik makalelerle yapmanız gerek lafla olmaz bu işler yoksa her önüne gelen şu şuna kanıt olamaz bu bununla alakalı değil der ve bu iş çorbaya döner. Ayrıca bir teorinin tamamen ortadan kalkması için onlarla bağlantılı milyonlarca hipotezin tamamen yanlışlanması lazım ( açıklayarak tabii ki, işkembeden atarak değil ). Ve şunu belirtmeliyim ki eğer ki Evrim Teorisi gerçekten bir şekilde yanlışlanabilirse yeni gelecek şey yoktan var olma tarzı bir şey de olmayacak bilim bir şekilde kendini güncelleyip en doğrusunu bulacak ( burada dinlere herhangi bir hakaret yoktur, bilimin mekanizması bu yanlış anlamayınız. )
Ve evet bilime mecbursun bunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ve tek ve yegane kaynağın o. İlacı bilim sayesinde bulursun, depreme karşı sağlam ev yaparken bilimi kullanırsın, ameliyatlarda veyahut cerrahi işlemlerde tekrar bilimi kullanırsın, bindiğin araçtan kullandığın telefona kadar her şey bilimin ilerlemesi ve bunun teknolojiye yansımasıdır. Eğer başka alternatifleriniz varsa bunu burada paylaşınız biz de faydalanalım!