Rüyalanma Doğal bir şeydir ve Kötü Bir şey değildir7-8 Saat kadar uyuduğumda rüyalandığımı farkettim. Bu yüzden 4-5 saat uyumak istiyorum fakat uyanmak için ne yapmalıyım?
1-Kahveyi hayatından çıkar7-8 Saat kadar uyuduğumda rüyalandığımı farkettim. Bu yüzden 4-5 saat uyumak istiyorum fakat uyanmak için ne yapmalıyım?
kardeşim 10 civarı gibi uyu 5 te kalk zımba gibi olursun ben 1 senedirli takriben böyle yapıyorum.7-8 Saat kadar uyuduğumda rüyalandığımı farkettim. Bu yüzden 4-5 saat uyumak istiyorum fakat uyanmak için ne yapmalıyım?
Sana önerim saat en geç 22.30 da yatakta olman lazım ve saat 23.00-04.00 arasında uyu çünkü melatonin hormonu saat 23.00 da başlar salgılanmaya en yoğun salgılandığı zaman aralığı saat 02.00-03.00 arasıdır böyle rahat 5 saat uyursun öğleden sonrada 15 ile 20 dk uyumanı tavsiye ederim aman diyeyim 20 dk fazla uyuma çünkü derin uykuya geçersin ozaman geçmiş olsun o günün berbat olur benim görüşüm bu umarım yardımcı olabilirim7-8 Saat kadar uyuduğumda rüyalandığımı farkettim. Bu yüzden 4-5 saat uyumak istiyorum fakat uyanmak için ne yapmalıyım?