Gaucho
Yoda
Dostlar selam ben soprano 16 yaşında bir erkeğim. Yaklaşık 4 5 senedir bağımlıyım sadece fap değil aynı zamanda sosyal medyayada çok bağımlı biriyim. Genel olarak küçüklüğümde ailemdeki kadınlar çok müdaheleci olduğundan kendi özgüvenimi ve bireyselliğimi henüz kazanamadım. Kızlarla konuşma konusunda çekingen biriyim. Yakışıklıyım ama konuşacak konu bulmakta vs sorunlar yaşıyorum. Hedefim yok ve genel olarak boş boş reels izleyen ve spor yapan biriyim. Genel kültürüm bazı konularda zayıf özellikle kitaplar konusunda kendimi ileri atmam lazım. Yoğun şekilde okb yaşıyorum 1 yılı aşkın zamandır ve bu benim hayatımı altüst etti bakalım sürece bugün itibari ile başlıyorum.
-Tetikleyiciler ve cinsel içerikli videoları izlemeyi komple bırakıp mastürbasyonuda bırakacağım ilk hedefim bu.
-Şeker,Trans yağlar,Fast food vb. tarzı şeyleri komple bırakacağım ikinci hedefim bu.
-Kendime bir hedef belirleyip yks için çalışmalara başlayacağım üçüncü hedefim bu.
-Karakter olarak ve genel kültür olarak kendimi geliştirip bireyselleşme dönemimi bitireceğim.
-Kızlarla sohbet etme ve bu konuda tecrübe kazanma konusunda kendimi geliştireceğim.
-Obsesif Kompülsif Bozukluğumu olabildiğince aşmaya çalışacağım.
Hedeflerim bunlar bakalım günlük raporlarımı paylaşacağım esenlikler dilerim.
-Tetikleyiciler ve cinsel içerikli videoları izlemeyi komple bırakıp mastürbasyonuda bırakacağım ilk hedefim bu.
-Şeker,Trans yağlar,Fast food vb. tarzı şeyleri komple bırakacağım ikinci hedefim bu.
-Kendime bir hedef belirleyip yks için çalışmalara başlayacağım üçüncü hedefim bu.
-Karakter olarak ve genel kültür olarak kendimi geliştirip bireyselleşme dönemimi bitireceğim.
-Kızlarla sohbet etme ve bu konuda tecrübe kazanma konusunda kendimi geliştireceğim.
-Obsesif Kompülsif Bozukluğumu olabildiğince aşmaya çalışacağım.
Hedeflerim bunlar bakalım günlük raporlarımı paylaşacağım esenlikler dilerim.