Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

En Dipten Zirveye

Gaucho

Yoda
Dostlar selam ben soprano 16 yaşında bir erkeğim. Yaklaşık 4 5 senedir bağımlıyım sadece fap değil aynı zamanda sosyal medyayada çok bağımlı biriyim. Genel olarak küçüklüğümde ailemdeki kadınlar çok müdaheleci olduğundan kendi özgüvenimi ve bireyselliğimi henüz kazanamadım. Kızlarla konuşma konusunda çekingen biriyim. Yakışıklıyım ama konuşacak konu bulmakta vs sorunlar yaşıyorum. Hedefim yok ve genel olarak boş boş reels izleyen ve spor yapan biriyim. Genel kültürüm bazı konularda zayıf özellikle kitaplar konusunda kendimi ileri atmam lazım. Yoğun şekilde okb yaşıyorum 1 yılı aşkın zamandır ve bu benim hayatımı altüst etti bakalım sürece bugün itibari ile başlıyorum.
-Tetikleyiciler ve cinsel içerikli videoları izlemeyi komple bırakıp mastürbasyonuda bırakacağım ilk hedefim bu.
-Şeker,Trans yağlar,Fast food vb. tarzı şeyleri komple bırakacağım ikinci hedefim bu.
-Kendime bir hedef belirleyip yks için çalışmalara başlayacağım üçüncü hedefim bu.
-Karakter olarak ve genel kültür olarak kendimi geliştirip bireyselleşme dönemimi bitireceğim.
-Kızlarla sohbet etme ve bu konuda tecrübe kazanma konusunda kendimi geliştireceğim.
-Obsesif Kompülsif Bozukluğumu olabildiğince aşmaya çalışacağım.

Hedeflerim bunlar bakalım günlük raporlarımı paylaşacağım esenlikler dilerim.

Gaucho

Yoda
6. gün sona erdi bugün sınavlarımın bitmesi ile birlikte stres atmak için yaklaşık 4 saatlik bir halı saha maçı yaptım. :)
Biraz photoshop çalıştım ve şuan kişisel gelişim videoları izliyorum.

Gaucho

Yoda
7.gün sona erdi bugün biraz mola verdim. Photoshop çalışmalarına devam ettim. Biraz kıyafet alışverişi yaptım. Biraz basket üstüne bir halı saha ile eve döndüm. Kafam sanki biraz daha boşaldı artık .

Gaucho

Yoda
8.gun sona erdi. Bugün hiçbir şey yapmadım...

Gaucho

Yoda
9.gün sona erdi yarınki sınavıma çalışmak dışında instagramda takıldım...

Gaucho

Yoda
Bugün biraz ani bir karar verdim. Son 1.5 senedir kendi düşüncelerinde boğulan bir insan olduğum ve içimdeki aşağılık kompleksini aşmakta zorlandığım zamanlar oldu. Pmonun getirdiği cinsel karmaşa beni boşluğa sürükledi. Bugün okuldan geldiğimde nötrdüm. Eve geldim saatlerce instaya baktım ve relapse olmadığım halde sanki relapse olmuşum gibi bir boşluğa sürükledi beni instagram. Şimdi verdiğim kararı açıklayayım ki 90 gün sonraki ben umarım benimle gurur duyarsın. Tam olarak monkmode gibi yapmayacağım. Yani bir rahip gibi takılmayacağım. İlk olarak sosyal medyayı çat diye bıraktım şimdi pmoda ki gibi sosyal medyanın zararlarını öğrenmeye çalışıyorum. İkinci olarak müzik dinlemenin zararlarını kavramaya çalışıyorum. Müzik beni çok kötü duygulara itiyor dostlar. Sabahki benle şuan ki ben aynı değil kesinlikle. Evrim ağacının çektiği belgesel kıvamındaki videolar çok hoşuma gidiyor. Günde 1 video izleyeceğim. L1 üçgen kanalının çektiği futbol hakkındaki bilgilendirici videolarda futbol bilgime çok şey katıyor. Günde 1 video da buradan izleyeceğim. Hafta sonu günde 2 saatlik bir oyun oynama hakkı tanıdım çünkü arkadaşlarımdan da çok ayrı gayrı kalmak olmaz hem vakitte güzel geçiyor. Sakatlık vs derken uzun zaman oldu spora gidemeyeli ona tekrardan döneceğim. Sabahları erken kalkıp günde 15 dakika koşu 25 dakika karın antrenmanı yapacağım. Ek olarak da evde bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum bunu gerçekleştireceğim. Bu kısımlardan en önemlisi belkide sosyalleşmek. Olabildiğine sosyalleşeceğim dostlar o içimdeki boşluğu kapatacağım. Sosyal medyada yalnızlığın havalı olduğu felan lanse ediliyor. Kolpa bunlar yalnızlık insanı boşluğa ve relapseye sürüklüyor. Hiç bilmediğim ya da az yaptığım bir sporu yapacağım basketbola başladım. Farklı ve zevkli geliyor bir futbol olmasada benim için :). Ve en önemlisi şu 3 haftalık boşluğumda 11.sınıfı baştan sona bitireceğim. Seneye yks sınavım var malumunuz.

Gaucho

Yoda
Sosyal medyayı bıraktım derken daha şimdi bıraktım hala bağımlı sayılırım.

Gaucho

Yoda
10. gün sona eriyor. Bugün şunu öğrendim boş insanların benim hakkımdaki düşüncelerinin bir önemi yok. Gerektiğinde adam silebilmek çok önemli.

Gaucho

Yoda
11. Gün sona erdi. Çok yorucu bir gündü okuldan geldiğim gibi babamın dükkanına gittim yaklaşık 5 saat mal taşıdık. Malum havalarda sıcak zordu. Onun dışında dershane hocamla özel bir görüşüp bu yaz için plan yaptık. Şuan çayımı yudumlayıp Rollo Tomassi videosu izleyeceğim. Ardından Kitap okuyup uyuyacağım.

Gaucho

Yoda
12.gun bugün gece hiç uyuyamadım uykusuz geldim okulda ders de işlenmiyor test çözüyorum. Birazdan da belgesel izleyeceğim.

Gaucho

Yoda
Bugün 15.gün süreç devam ediyor.

Inhuman

Uranüs Yolcusu
Bu 15 günde hangi aralıklarla kriz yaşadın? Şiddetli miydi?

Gaucho

Yoda
Bro son 2 gün dışında kriz yaşamadım. Psikolojik olarak yorgun olduğum bir zamandı cinsel isteğimde yoktu bu sebepten. Son 2 günküler orta seviye diyebilirirm.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6